Ziua Națională a Principatului Monaco a fost marcată de absența prințesei Charlene.

La eveniment, din partea familiei princiare monegasce, au fost însă prezenți cei doi copii ai săi, gemenii Jaques și Gabriella (6 ani).

Susținuți de tatăl lor, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella au afișat două mesaje emoționante adresate mamei lor. Pe primul era scris: „Mamă, ne e dor de tine”, iar pe al doilea: „Te iubim mamă”.

Prințul Jacques și Prințesa Gabriella au afișat două mesaje emoționante adresate mamei lor. Pe primul era scris: „Mamă, ne e dor de tine”, iar pe al doilea: „Te iubim mamă”.Cu câteva clipe mai devreme, frații au fost surprinși la catedrala din Monaco, unde a avut loc o liturghie de sărbătoarea națională.

Flancați de mătușile lor, prințesele Stéphanie și Caroline, Jacques și Gabriella s-au ținut de mână și au încercat să se țină tari.

profimedia-0643914630SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6


Charlene din Monaco se recuperează într-un loc ținut secret


În cadrul unui interviu publicat miercuri, Prințul Albert al II-lea a declarat că va merge „foarte curând” să-și viziteze soția Charlene, aflată în prezent în recuperare în afara Principatului.

Referitor la starea de sănătate a acesteia, Albert a declarat: „Este mai bine, dar mai are nevoie de odihnă și liniște”.

El a mai spuns că soția sa: „… se află în Principat, dar în curând vom putea să o vizităm. Nu vă pot spune mai multe. Este vorba de oboseală, nu doar fizică, care poate fi tratată doar cu odihnă și monitorizare.”

Citește și: Prințesa Charlene se află sub supraveghere medicală specializată în afara Monaco. Prințul Albert: „A realizat că are nevoie de ajutor”

Cele mai rele scenarii cu privire la starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco s-au adeverit. Anunțul făcut de palat

xO nouă imagine cu prințesa Charlene de Monaco i-a îngrijorat pe fani. Cât e de slăbită!

xCe frumoși sunt gemenii prințului Albert de Monaco și ai prințesei Charlene. Sunt copia fidelă a mamei lor