Acest lucru l-a înfuriat la culme pe starul de la Hollywood care a anunțat că va da în judecată publicația franceză pentru încălcarea dreptului la intimitate. El a dezvăluit că în ultimele zile, paparazzi publicației au escaladat gardul casei de vacanţă pe care actorul o are în Italia, s-au căţărat în copaci şi i-au fotografiat ilegal pe bebeluşii care abia au o lună și jumătate de când s-au născut. Însă, imaginile nu sunt foarte clare.

Citește și: Ce se ascunde în spatele ultimului episod din „Dragoste infinită” și iată ce spune regizoarea filmului. Se va face o continuare sau nu?

Gemenii s-au născut pe 6 iunie

George Clooney a spus că ceea ce au făcut jurnaiștii Voici este ilegal  că nu se va lăsa până când nu vor plăti pentru fapta lor, pentru că, spune actorul, dreptul la siguranţă al copiilor săi impune asta. „Lăsați-mi, copiii, în pace”, a spus Clooney.

Ella şi Alexander Clooney s-au născut pe 6 iunie şi de atunci celebrii lor părinţi, Amal şi George Clooney, nu au publicat nicio fotografie cu ei şi nici nu au acceptat vreo şedinţă foto în care să apară gemenii lor.

George (56 de ani) s-a căsătorit cu Amal (39 de ani), o avocată cunoscută în drepturile omului, în 2014, după ce timp de câteva decenii a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci.

Citește și: