Așchia nu sare departe de trunchi, e clar. Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, a moștenit tot ce era mai bun de la celebrul său tată: talentul în actorie, talentul în muzică și trăsăturile fizice care au înnebunit atâtea femei. Radu Ștefan va face, cu siguranță, multe victime, căci acum are și mai multă expunere. Din 3 decembrie, sâmbăta, de la 10.00, îl vom vedea la TVR, în noul talent show „Vedeta familiei”. Radu face parte din juriu, alături de Matilda Pascal Cojocărița și Elena Gheorghe și iată că au apărut și primele imagini cu ei, la filmări. Show-ul este dedicat copiilor talentați, care vor să arate că talentul se moștenește.

Primele imagini cu fiul lui Ștefan Bănică la noul serviciu

stefan-radu-banica-elena-gheorgheSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Noul proiect se numeşte Vedeta familiei şi eu voi fi unul dintre cei trei juraţi, alături de Matilda Pascal Cojocăriţa şi de Elena Gheorghe. Având în vedere că voi absolvi Facultatea de Actorie (din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti), o să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică”, a declarat Radu Ștefan Bănică, pentru Click!

Radu Ştefan este fiul lui Ștefan Bănică şi al Cameliei Constantinescu, a împlinit 20 ani şi este student la UNATC. Și-a deschis o afacere în buricul Capitalei, dar principala lui activitate rămâne teatrul. Chiar a anunțat, recent, pe Instagram, că „avanpremiera spectacolului O noapte furtunoasă este sold out!” și că s-au pus în vânzare biletele pentru premiera din 19 decembrie.

Citește și: Ștefan Bănică, reacție neașteptată și categorică legat de continuarea filmului „Liceenii”. „În ceea ce-i privește pe copiii mei…”

Citește și: Ștefan Bănică, pe scenă de ziua lui, iar copiii, în public. Alexandru, Ana Violeta și Radu Ștefan au făcut show la concertul tatălui lor