Celine Dion(53 de ani) a fost nevoită să-și anuleze concertele din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă de câteva luni. Deși mulți scriau că este țintuită la pat și nu se mai poate deplasa din cauza spasmelor musculare puternice, au apărut primele imagini cu ea.

Revista Paris Match a făcut publice primele imagini cu artista, după ce s-a aflat că are probleme de sănătate. Celine a fost surprinsă de paparazzi, pe 19 ianuarie, în Henderson, lângă Las Vegas, în timp ce ieșea dintr-un cabinet stomatologic împreună cu gemenii ei.

Deși în ultimele luni au apărut zvonuri că aceasta a ajuns să cântărească doar 40 de kilograme și că nici nu se mai poate deplasa singura, în imaginile surprinse de paparazzi, aceasta apare într-o stare foarte bună. Însă, Celine este într-adevăr foarte schimbată, aceasta pare că a albit peste noapte și e surprinsă cum se sprijină pe fiul ei când merge, având într-adevăr dificultăți la deplasare.

Celine Dion ar suferi și de tulburări psihice

Artista a anuntat la jumatatea lunii ianuarie ca turnelul sau nord-american este anulat din cauza problemelor de sanatate, dar revista australiană ”Woman’s Day” notează că motivul real nu este doar boala degenerativă (distrofie musculară), ci si faptul ca sufera de tulburari psihice. ”Ea a fost mereu o femeie sănătoasă, de aceea e un șoc pentru ea să nu mai fie în formă și să fie la pat”, a spus o sursă apropiată pentru revista australiană ”Woman’s Day”.

Se pare că în aceste momente grele alături de artistă se află copiii și una dintre surorile ei, însă ceea ce este mai grav este faptul ca celebra artista suferă de „un delir paranoic” legat de pierderea soțului ei, René-Angélil, drama peste care nu a putut să treacă.

„Întreaga familie este alături de ea și speră să își revină cât mai repede pentru a putea reveni pe scena.Toată lumea se roagă ca suferința să fie temporară și să revină pe scenă”, a adăugat sursa citată.

De altfel, pe pagina ei de Instagram, Celine își încurajează fanii să acorde importanță și sănătății lor mentale. „E foarte important să avem grijă de sănătatea noastră mentală. Vă rog să fiți buni cu voi și cu cei din jurul vostru. Să nu uitați că nu sunteți singuri și să cereți ajutor dacă simțiți că aveți nevoie”, a spus artista pe Instastory.

Citește și:

Céline Dion și-a anulat din nou concertele din turneul „Courage”. Mesajul făcut public la șase ani de la moartea soțului ei

Gestul făcut de Celine Dion de sărbători. Ce spunea artista despre bolile ereditare: „Mi-e frică…”

Celine Dion a ajuns la 40 de kilograme. Boala de care suferă

Starea de sănătate a lui Celine Dion, mult mai gravă decât se credea. Anunțul cutremurător făcut de una dintre rudele artistei