Ce se întâmplă cu prințului William și cu Kate Middleton după ce au devenit părinți a treia oară. Ducele de Cambridge a dezvăluit abia acum totSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

 

Kate Middleton a născut  un băiețel perfect sănătos, luni, pe 23 aprilie, care a avut la naștere 3, 83 kilograme. Ei au vrut să-l arate imediat lumii pe cel  mai nou membru al familiei lor, iar imaginile au făcut înconjurul mapamondului. Micuțul se pare că seamănă mai mult cu tatăl lui.

Ducesa nu a avut deloc complicații la naștere și a născut după un travaliu de cinci ore. Ea a ales să nască pe cale naturală, cu ajutorul tehnici „hypnobirthing”, o metodă de implică tehnici de relaxare și respirație care ajută să controleze durerile nașterii. Acesta a fost secretul la care Kate a apelat de fiecare dată când a născut și care a ajutat-o să se recupereze rapid după fiecare naștere.

Băiețelul a venit pe lume la ora Angliei 11:01, 13:01 ora României, și  în mod oficial, le-a luat fața fraților săi mai mari, însă a reușit să bată un record în familie, fiind deja un campion.. Este primul bebeluș din familia regală care a reușit să facă asta. Nu au bătut recordul nici măcar viitorii regi, Prințul Charles, Prințul William și Prințul George nu au bătut recordul.

 

Citește și: Prințesa Charlotte a făcut istorie la nașterea frățiorul ei. Cum a furat inimile tuturor. „Va deveni următoarea Lady Di”

 

Este cel mai grăsuț copil regal din ultimii ani

Mai exact, bebelușul este oficial cel mai greu copil regal  din linia de succesiune din ultimii ani și cel mai greu băiețel. Bebelușul a cântărit la  naștere 3,83 kg, fiind desemnat cel mai grăsut dintre copiii prințului William, depășindu-i pe frații săi. Prințul George, născut pe 22 iulie 2013, a cântărit 3,79, în timp ce sora sa, prințesa Charlotte, născută pe 2 mai 2015, a cântărit 3,71 kilograme.Tatăl său, prințul William, a cântărit 3,22 de kilograme, în timp ce prințul Charles a cântărit 3,35 kilograme. Prințul Harry a fost ceva mai slăbuț la naștere, venind pe lume în septembrie 1984 cu doar 3,12 kilograme.

 

Bebelușul este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a. Surse oficiale ale Casei Regale au declarat că Prințul William a asistat la nașterea celui de-al treilea copil al său.  Numele micuțului nu a fost încă dezvăluit, dar britanicii fac presupuneri pe această temă. Printre preferatele lor se numără Arthur, James sau Alexander.

Citește și: