În urmă cu patru luni, Liviu Vârciu (39 de ani) a devenit tătic. Deși a evitat să-l arate lumii pe fiul lui, el și Anda Călin refuzând să pună poze cu fiul lor, cei doi au fost surprinși într-un restaurant din București cu fetița lor, Anastasia, dar și cu cel mai nou membru al familiei.

Anda Călin arată spectaculos, nici nun zici că a născut, recăpătându-și deja silueta, dar e de înțeles de ce, având în vedere că are grijă zilnic de doi copii mici. Însă, de departe cel care a atras privirile tuturor a fost mezinul familiei.

Și asta, pentru că micuțul nu prea și-a lăsat părinții să mănânce, Anda și Călin fiind nevoiți să stea mai mult pe afară cu micuțul, când unul, când celălalt, Liviu reușind, în cele din urmă, să își liniștească feciorul, potrivit jurnaliștilor de la click.ro, care au reușit să surprindă primele imagini cu fiul artistului. ( Vezi imaginile aici).

Concurentul de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1) este tare mândru de familia lui și radiază de fericire pentru că în sfârșit este și el tată de băiat. Liviu are trei copii: pe Carmina, fiica lui din relația cu Amy Teiceanu, și pe doi copii cu Anda Călin. Pe 26 septembrie, micuța Anastasia Maria va împlini 3 anișori, iar băiețelul abia a împlinit 4 luni.

Citește și:

Sylvester Stallone e de neconsolat. Mama lui, un munte de energie, a murit la 98 de an. Femeia ridica greutatăți zilnic și la această vârstă

Andreea Bănică nu-și mai lase fiica la școală. Motivul pentru care a luat această decizie