Cu toate acestea, Andreea susține că se simte bine , că „totul este în regulă” și i-a mulțumit doctorului care a operat-o.

Andreea Marin a mers din nou la medicul cardiolog. Ce mesaj a transmis vedetaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„E în regulă, e în regulă. Sunt după anestezie generală şi cam dorm acum în faţa camerei voastre. Vreo două ore. Da, normal pentru că orice operaţie are nişte riscuri, dar sunt foarte bine graţie domnului doctor Zamfirescu. Îi mulţumesc din suflet… e un om nemaipomenit. Va trebui să am puţină grijă pentru că e în zona coloanei şi de aceea, dar e în regulă”, a spus Andreea Marin în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Violeta s-a rugat pentru mine”, a mărturisit Andreea.

La externarea din spital, Andreea Marin a fost însoțită de sora ei. La câteva ore după ce a ieșit din operație, deși trecuse printr-o anestezie generală, îndrăgita vedetă a demonstrat tuturor încă o dată că este o femeie foarte puternică. Vizibil slăbită, palidă și nemachiată, Andreea a vrut să plece acasă pe propriile picioare.

Andreea a suferit o operație la coloana vertebrală. „Am o cocoașă care nu e bine să fie în zona cervicală”, a declarat vedeta înainte de operație.

Citește și: