Cei doi s-au fotografiat pe un câmp de lavandă și par extrem de fericiți. Alinei se pare că îi priește sarcina și pur și simplu radiază. Îmbrăcată într-o rochiță albă de vară și cu un coșuleț de lavandă, soția fostului principe Nicolae își afișează mândră burtica de gravidă și e foarte frumoasă.

„Sărbătorind viața, natura, pe  noi, într-un câmp de lavandă de vis”, a scris Alina la descrierea imaginilor, ce pare desprinse din revistă.

 

View this post on Instagram

 

Celebrating life, nature, us, in a dreamlike lavender field 📸 credits: Cristian Sultana 🙏 @bicicleta_cu_lavanda ❤️ @nicolaealromaniei ❤️ #lavender #lavenderfields #bicicletaculavanda #nature #pregnancy #momtobe #5monthspregnant #parentstobe @gerarddarelromania ❤️

A post shared by Alina Maria de Roumanie (@alinamariaderoumanie) on

Fostul principe Nicolae, nepotul fostului Rege Mihai, a anunțat pe 1 iunie, de ziua copilului că  va deveni tătă, Alina fiind însărcinată cu primul lor copil.

Acesta a dezvăluit că bebelușul  va veni pe lume la sfârșitul anului, prin luna noiembrie.

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai.Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Nicolae pe Facebook.

Nicolae și Alina Maria au avut o nuntă de vis, acum un an și jumătate, la Sinaia. Sute de oameni au asistat emoționați la ceremonie și le-au urat casă de piatră.

Fostul principe Nicolae  mai are o fetiță, Iris Anna, dintr-o relație anterioară, cu o tânără pe nume  Nicoleta Cîrjan. El  şi-a asumat însă recent  responsabilitatea legală faţă de fiica lui, după ce un test de paternitate a arătat că el este tatăl micuței.

În 2015, Regele Mihai i-a retras titlul de „principe al României” nepotului său Nicolae şi a decis să îl excludă din succesiunea la Coroana României. Deşi oficial nu a fost explicat motivul acestei decizii, în spaţiul public au apărut informaţii că aceasta era legată de o presupusă relaţie a nepotului său Nicolae cu o tânără pe nume Nicoleta Cîrjan, pe care ar fi lăsat-o însărcinată.

Citește și: