Luna trecută, Alexandru Ciucu a intentat proces la Judecătoria Buftea, demersul fiind public, pe portalul instanețelor de judecată. Soțul Alinei Sorescu a cerut o ordonanță preşedinţială, acțiunea fiind depusă pe 12 aprilie. Prin ordonanța președințială, instanța poate decide rapid, până la finalizarea divorțului, unde vor locui minorii. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au împreună două fetițe minore.

Citește și: Alina Sorescu, de la nuntă fabuloasă, la divorț scandalos. Filmul ceremoniei la care mirele Ciucu a sosit pe cal alb

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorteazaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Marți, 3 mai, Alexandru Ciucu s-a prezentat în fața judecătorilor și a fost însoțit de tatăl său, Alexandru Ciucu Senior, anunță Playtech.ro, care publică și imagini cu cei doi. Nu a dorit să facă niciun comementariu în fața jurnaliștilor prezenți și s-a eschivat elegant. Îmbrăcat într-un sacou de zi, la care a purtat încălțăminte sport și jeanși, Alexandru Ciucu părea calm și stăpân pe situație.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după 12 ani de mariaj

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani), pentru care designerul Casei Regale a deschis proces la Judecătoria Buftea. Zvonurile divorțului apăruseră de multă vreme în cuplul lor, dar ambii parteneri au negat cu vehemență. Iată că acum totul este oficial, însă separarea se anunță anevoiasă, pentru că la mijloc sunt doi copii și o avere importantă.

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, partaj dificil. Cum arată palatul conjugal de 500.000 de euro

Citește și: Alina Sorescu, reacție după ce “a explodat” divorțul. Cum s-a fotografiat solista