Aceasta a fost prima apariție în public a actorului după ce a suferit în mare secret o intervenție chirurgicală la o clinică din Elveția. Legendarul actor a mărturisit că duce o viaţa solitară, așa cum s-a scris și în presă, la ferma lui de pe domeniul său din Douchy. În plus, el a precizat încă o dată că și-a plănuit înmormântarea, dar că nu vrea  înmormântat cu  omagii naţionale, ca în cazul lui Charles Aznavour sau Johnny Hallyday.

Alain Delan, invitat in emisiunea The ou CafeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

“Se ştie unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucţiuni. Mă vor înmormânta ca pe oricine altcineva, dar în niciun caz nu la fel ca pe cei pe care i-aţi citat”, s-a referit el la omagiile naţionale aduse lui Charles Aznavour şi Johnny Hallyday, potrivit site-ului Voici.fr.“Ceea ce ştiu este că nu îmi voi lăsa câinele singur. Dacă va muri înaintea mea, ceea ce sper, nu îmi voi mai lua un altul. Dacă mor înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună”, a precizat actorul.

De asemenea, legendarul actor  şi-a exprimat deja această dorinţă în Paris Match, în ianuarie. El spunea atunci: “Dacă mor înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună. (…) Prefer mai degrabă asta decât să ştiu că îl vor lăsa să moară pe mormântul meu de atâta suferinţă”. Actorul a spus asta pentru a evita ca animalul să sfârşească la un adăpost dacă nu i s-ar găsi un stăpân după moartea sa.

Regretă că nu are o relație mai bună cu copiii lui

Legenda cinematografiei franceze a vorbit și despre relațiile lui complicate cu copii lor. Tatăl a doi băieți și a unei fete, actorul, în vârstă de 83 de ani, a recunoscut că regretă că nu a fost mai apropiat de copiii lui. „Acest lucru mă întristează, pentru că am nevoie de prezența și de iubirea lor. Și le-am zis de multe ori. Și voi o să muriți într-o zi. Eu nu voi mai fi acolo și o să spuneți: Am fost proști că nu am fost lângă el”, a spus Alain.

 

Alain Delon a vorbit și despre relația cu actrița Mireille Darc, iubirea vieții lui, care s-a stins din viață, în august, anul trecut. . Deși este încă dărâmat de dispariția ei, actorul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a decis să o părăsească.  „Nu am venit aici să plâng”, a spus actorul după ce a urmărit în emisiunea un video cu Mireille. „Nu știu dacă știți de ce ne-am despărțit. Adevărul e că ne-am despărțit pentru că ea nu putea să aibă copii. Medicii ei mi-au spus că dacă face un copil poate să moară (…). NU puteam să-i cer unei femei să-mi facă un copil și apoi ea să moară”, a mărturisit Alain.

 

El a revenit şi asupra acuzaţiilor că ar fi fost violent cu fosta soţie Rosalie Van Breemen, făcute de propriul fiu, Alain-Fabien Delon. “V-aţi purtat deja rău cu femeile?”, l-a întrebat moderatoarea Catherine Ceylac. “Mi s-a întâmplat des, cu siguranţă de câteva ori, da. Da, bineînţeles”, a răspuns actorul. “O palmă, este ceva tipic masculin? Da, a trebuit să fiu macho. Am primit de asemenea palme, ştiţi, chiar de la femei!”, a concluzionat el.