Invitată in emisiunea „Vorbește lumea”, Adelina Pestrițu a acceptat să fie însoțită la proba pentru rochia de mireasă de o echipă de la Pro TV, aratând publicului una dintre cele două ținute pe care le va purta la marele eveniment.

Adelina si VIrgil au mers deja la degustarea meniuluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ținuta pe care o va îmbrăca la biserică va avea o trenă superbă, iar seara, la petrecere, ea va avea o rochie strălucitoare. La nunta vedetei vor fi șase domnișoare de onoare, care vor purta rochii roz pal, însă, ținutele nu au aceeași croială.

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea  își vor uni destinele pe 20 iulie

„O rochie va fi cu trenă. (…). Voi veni cu domnișoarele de onoare, pentru că și ele vor trebui să probeze rochiile. Vor avea aceeași culoare, dar nu același model – nu am vrut să fie totuși un fel de uniformă, am vrut ca fiecare să fie elegantă, să se simtă bine în pielea ei și să se simtă specială. Așa că ele și-au ales modelele, eu doar le-am comandat. Și evident, la aceeași casă de modă unde îmi fac și cele două rochii (…)”, a dezvăluit Adelina Pestrițu în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”.

Adelina Pestrițu și afaceristul Virgil Steblea își vor uni destinele pe 20 iulie, nunta lor anunțându-se a fi una grandioasă. EI au devenit părinți pentru prima dată pe 3 august 2018, când vedeta a adus-o pe lume pe micuța Zenaida la o clinică privată din București.