Și, de ceva vreme, e un familist convins, după ce iubita lui, Brenda Song, actriță și ea, l-a făcut tătic. Nimeni nu a știut că Brenda era însărcinată, cei doi ascunzând vestea de toată lumea.

Actorul își ține viața personală doar pentru el, însă recent a fost surprins de paparazzi pe stradă, cu fetița lui.

Iar aceasta îi seamănă atât de bine, încât ai spune că sunt frați. Aceiași ochi, aceeași față rotundă pe care o avea și actorul în copilărie. Bonus, un moț de toată frumusețea.

Se vede că actorul este extrem de grijuliu cu cea mică. Acesta ține în mână o umbrelă colorată, pentru ca micuța să nu stea în soare.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Macaulay Culkin shades himself and son Dakota on an afternoon walkSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Macaulay Culkin și Brenda Song s-au cunoscut în Thailanda, în timpul filmărilor pentru „Changeland” (2019). De atunci, cei doi au început o poveste de iubire. Rodul dragostei lor este o fetiță minunată, Dakota Song Culkin.

Micuța s-a născut pe 5 aprilie, în Los Angeles, şi este primul copil pentru fambii actori. Ea a fost botezată în amintirea surorii lui Culkin, care a murit într-un accident de maşină în 2008.

„Suntem copleșiți,” au declarat Culkin și iubita lui la puțină vreme după ce au devenit părinți.

Celebrul actor a fost căsătorit, la numai 18 ani, cu actrița Rachel Miner, de care s-a despărțit după doi ani. De notorietate este și relația de lungă durată cu Mila Kunis.

Cei doi nu și-au afișat viața și nici măcar nu au postat vreo poză cu sarcina în evoluție a actriței Brenda Song.

Vezi și La 40 de ani, Macaulay Culkin face un anunț mare: ”Suntem copleșiți!”

Citește și:

Lovitură de graţie pentru Gabi Bădălău. Mama lui ar fi trecut de partea Claudiei Pătrășcanu

Monica Gabor a postat o imagine rară cu Mr. Pink. Cum l-a surprins pe milionar?