Iar paparazzii i-au surprins recent luând masa și plimbându-se, îmbrăcați sport. Ea purta colanți negri și un maiou lila, în timp ce el era îmbrăcat în pantaloni scurți negri și o bluză albă, cu mânecă lungă.

Erau complet relaxați împreună, iar gesturile de tandrețe nu au lipsit. Ea îl ține la un moment dat de mijloc, iar când sunt la masă chiar se sărută. Gesturile spun multe cârcotașilor care nu au crezut nicio clipă în dragostea lor, speculând că ar fi mai mult vorba desper dragostea ei pentru bani.

Paparazzii au surprins și inelul cu diamante, unul care nu poate fi considerat delicat și care sare imediat în ochi. Un inel demn de a fi oferit de un miliardar, așa cum este Michael Lewis.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Lady Kitty Spencer a fost cerută de soție în Cape Town, unde se afla pentru a petrece Sărbătorile alături de familia sa. Un anunț oficial în acest sens nu a fost, totuși, făcut. Imaginile, însă, vorbesc de la sine.

Verişoara prinţilor William şi Harry a crescut în Cape Town, iar iubitul său, preşedintele brandului de modă Foschini, cu o avere de peste 150 de milioane de dolari, este originar tot din Africa de Sud.

Divorțat și cu trei copii

Mai în vârstă decât tatăl lui Kitty, contele Spencer, Lewis este divorţat şi are trei copii. În ciuda averii sale, este un om discret și modest, a povestit o sursă, care a certificat faptul că inelul i-a fost înmânat nepoatei lui Lady Di înainte de Crăciun. Viitoarea mireasă a spus doar familiei despre planurile de măritiș. Apropiații ei se arată extrem de încântați, cu toții iubindu-l mult pe Lewis.

Dacă cei doi îşi vor uni destinele, rochia de mireasă aleasă de nepoata prinţesei Diana va fi cu siguranţă una spectaculoasă, fiind cunoscut faptul că viitorul mire este ambasador Dolce & Gabbana şi colaborează cu casa de modă Bvlgari.

Cei doi au fost văzuţi pentru prima dată împreună în mai 2019, la o plimbare prin New York.

Înainte de a avea o relaţie cu Lewis, Kitty a fost văzută în compania magnatului italian Niccolo Barattieri di San Pietro, în vârstă de 51 de ani, în prezent iubitul lui Elizabeth Hurley.

Vezi și Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, s-a logodit cu un milionar cu 32 de ani mai vârstnic. E cu 5 ani mai mare decât tatăl ei

Citește și: