Fostul participant al emisiunii „Ferma”, de la Pro Tv, a anunțat acum câteva zile, pe Facebook, că familia i s-a mărit.

„Astăzi (3 septembrie) la ora 10:12 a venit pe lume Zmara Jr 4.300kg si 50 cm, aș vrea să puteți simți ce este în sufletul meu acum, fericire, și vă doresc tuturor la fel. Am o soție, o fetiță, iar acum un băiat pe cinste”, a scris Cătălin Zmărăndescu pe pagina sa de socializare, postând și o fotografie cu o mână a bebelușului.

Peste câteva zile, când bebelușul a ajuns acasă, luptătorul a postat și prima fotografie cu acesta, în care apare și fetița lui, Matilda.

prima-poza-cu-bebelusulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Conform Click, soția celebrului concurent de la „Ferma” a născut la finele săptămânii trecute, la o maternitate din Târgoviște, prin cezariană.

„Cătălin Jr. este foarte bine. A primit nota 10 la naștere, a avut 4,300 și 50 de cm. E cuminte, mănâncă, doarme. Spre deosebire de Matilda, care a fost o răzvrătită din prima zi, a făcut gălăgie ca să zic așa, dar Cătălin a fost foarte cuminte.

Momentan, nu știm mai încolo. A fost un moment cumva deosebit când am adus bebelușul acasă. Am aranajat cumva momentul, pentru nu știam cum va reacționa Matilda. Întâi a intrat mama ei în casă, am încercat să o pregătim. Apoi, am intrat eu cu băiețelul și i-am spus „uite, ce ți-a dat tati”. Când l-a văzut pe bebeluș a fost fericită, a fost bine.

Însă până l-a văzut la sân, apoi o jumătate oră nu ne-am mai înțeles cu ea. A început să plângă, a fost dezastru. Ea fost înțărcată de curând și cred că a fost destul de geloasă, dar am găsit o soluție acum. Când îl pune pe bebe la sân, o pune și pe ea cu capul pe celălalt.

Aseară, spre exemplu, când l-am schimbat, s-a comportat foarte bine. L-a ținut în brațe, i-a dat suzeta, l-a iubit. De ceva timp este peste tot cu mine: doarme cu mine, eu îi fac micul dejun, îi fac codițele, o duc la grădiniță, deci nu prea mai e cu mami. Vedem cum va fi pe viitor. În rest, mă bucur foarte mult, sperăm să fie totul bine, chiar sunt fericit și împlinit acum”, a declarat pentru publicația citată Cătălin Zmărăndescu.

Vezi și Laura Cosoi a născut. Ce nume frumos a ales pentru fiica ei

Citește și:

Andreea Esca și-a șocat fanii cu o nouă imagine! Cum s-a pozat vedeta TV

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a luat o decizie radicală. Va renunța la… „Nu mă mai regăsesc deloc”