Idila dintre Lidia Buble și Costin Gheorghe este știrea zilei. În timp ce Lidia Buble păstrează tcerea, fratele Elenei Gheorghe a făcut primele declarații.

După ce s-a aflat că Lidia Buble l-a înșelat pe Răzvan Simion și au apărut imagini cu Costin Gheorghe și artista, în tandrețuri, fostul concurent de la Exatlon a făcut primele declarații, despre presupusa lui idilă cu artista.  

Fratele Elenei Gheorghe a fost rezervat în declarații și a mărturisit pentru CANCAN:ro că nu vrea să vorbească despre relația lui cu artista.

”Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”, a declarat Costin Gheorghe, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cu toate acestea, Lidia nu pare deloc afectată de aceste informații. Ba mai mult, ea se concentrează pe promovarea melodiei sale cu VUNK, „Du-te, vino”, care a ajuns pe locul 1 și s-a filmat la sala de fitness, în timp ce face exerciții.

„M-am obișnuit cam bine. Doar pe locul 1 îmi place. Doamne, ce bine mă simt. Ce satisfacție am”, a spus Lidia pe Instastory.

fratele-eleneiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Fratele mai mic al îndrăgitei Elena Gheorghe, Costin, a divorţat în urmă cu aproape doi ani de fosta lui soţie, Adriana, dar numai prietenii şi rudele ştiu adevăratul motiv care a produs această ruptură. Deşi mariajul lor nu a funcţionat, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor adorabile, Ema. 

Lidia Buble ar fi avut o idilă cu  fratele Elenei Gheorghe, Costin, anul trecut, în timp ce artista era împreună cu Răzvan Simion, potrivit Cancan.ro, care a publicat mai multe imagini cu cei doi.  Lidia Buble a fost atât de vrăjită de Costin Gheorghe, încât nu doar că a călcat strâmb pentru el și și-a riscat relația de cinci ani, ci ar fi scris și o melodie despre acesta.  Se pare că fostul concurent de la Exatlon ar fi, de fapt, sursa de inspirație a artistei pentru melodia „Cu ochii ăia verzi”, lansată în vară.

După ce s-a aflat că Lidia l-ar fi înșelat cu fratele Elenei Gheorghe,  Răzvan Simion a pus pe Insta Story o  melodie a trupei Holograf, care a fost invitată la Neatza, la care refrenul sună sugestiv: ”Dacă pot să zâmbesc, grijile s-au dus!”.

Citește și:

Adelina Pestrițu, detalii despre al doilea copil: „Am întrebat-o aseară pe Zeni ce-și dorește, frățior sau surioară?”

I-a frânt inima! Partenera lui de viață s-a căsătorit cu un tinerel, în mare secret. Celebru cântăreț a dat-o afară din casă