Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani, a trecut prin momente cumplite, după ce a suferit un infarct, iar soția sa a chemat de urgență salvarea. Acesta a fost transportat la spital, unde i-a fost montat un stent. Acum, la mai bine de o săptămână de la incident, Viorel Lis a dat primele declarații despre starea sa de sănătate și despre gândurile care îi treceau în cap în acele momente.

,,Mi-a fost nemaipomenit de greu. Au fost zile triste, mai ales când am avut durerea aia maximă la inimă, când a venit Salvarea și am plecat acasă în cărucior cred că am plâns pentru prima dată. Eram sigur că n-o să mă mai întorc.”,a declarat Viorel Lis, la emisiunea „Teo Show”,de pe Kanal D, potrivit click!

„M-am gândit la ce era mai rău”

Fostul edil a mărturisit că a fost foarte speriat de operația prin care a trecut, pentru că era una periculoasă, iar deznodământul putea fi unul de rău. Acesta s-a gândit, în repetate rânduri, că e posibil să nu-și mai vadă soția niciodată.

,,Am plecat la spital, acolo tratamentul a fost imediat. La camera de gardă s-a făcut imediat intervenția pe inimă, mi-a pus un fel de supapă pentru a deschide vasul de sânge. Era clar că era ceva periculos și era ceva ce s-ar fi putut termina rău.

Eu m-am gândit la ce era mai rău, eram sigur că n-o să mai văd casa și n-o să mai văd pe Oana.”, a mai dezvăluit Viorel Lis.

„Inima lui funcționează 50%”

Oana Lis a fost cea care, în toată această perioadă, i-a fost alături soțului ei și a ținut fanii la curent cu noile informații despre starea de sănătate a fostului edil. Deși operația a fost un succes, soția lui Viorel Lis a mărturisit faptul că inima îi mai funcționează doar la jumătate din capacitate, iar bărbatul nu are nici măcar locul de veci cumpărat.

,,A fost foarte greu și mi-am dat seama după simptome că e infarct. Nu ne-am dat seama că aceasta este gravitatea. Acum inima lui funcționează 50% , este în perioada de recuperare. Este o minune ca i-au salvat viața. Viorel nici nu avea loc de veci.”, a mai declarat Oana Lis.

Vezi și Viorel Lis, prima apariție după ce a fost operat la inimă. Cum arată fostul edil al Capitalei: „Slăbit, dar fericit că mai este printre noi”

Citește și:

Cristian Țânțăreanu a fost prădat de hoți! Cu ce au plecat aceștia. Prima reacție a omului de afaceri

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf. Fiul antrenorului a reacționat imediat