Adela Popescu  nu a vrut să anunțe nimic oficial până azi că a devenit mămică pentru că a vrut să dea vestea în emisiunea pe care a prezentat-o alături de Cove, la „Vorbește lumea”, unde a intrat in direct.

La scurt timp, și soțul Adelei, Radu Vâlcan, a făcut primele declarații. “Suntem foarte fericiti, am asteptat acest moment cu mari emotii, mi se pare ca parca a trecut mai repede timpul fata de peroada in care Adela a fost insarcinata cu Alexandru. Adela a fost foarte puternica”, adauga Radu Valcan care nu s-a dezlipit de ușă.

Proaspatul tatic povesteste ca sunt foarte fericiti pentru ca Alexandru l-a primit foarte bine pe fratele lui: “Poate ca cei care au deja doi copii stiu mai bine despre ce este vorba, Alexandru este foarte echilibrat, sunt convins ca si flatiolu va fi la fel, ca vorba aia, sunt ai mei, nu?”

Adela Popescu a avut o naștere mult mai grea

“Flatiolu este foarte mancacios, deocamdata cuminte, dar nu ma las pacalita de aparente . Abia asteptam sa ajungem acasa si sa impodobim impreuna bradul si casa, acum in 4”, adauga Adela Popescu care va povesti in curand mai multe pe blogul ei.

“Ma simt perfect, am putut sa ma bucur cu toata familia si prietenii, sa stau cu ei, sa povestim. Aseara l-a vizitat si Alexandru, i-a adus o jucarie si lui mami un trandafir si flatiolu i-a adus si el o jucarie. Nu intelegea de ce nu vrea sa manance de la el portocala”, a mai Adela Popescu, care a recunoscut că acum a fost mult mai greu decât la prima naștere.

„Imediat după ce am ieșit din sala de nașteri, erau pe holuri prietenii și o parte din familie și îmi venea să țopăi de fericire. Mi s-a părut așa o mare izbândă, nu-mi venea să cred că sunt vie”, a mai spus Adela.

Adela Popescu a născut din nou natural, a avut un travaliu de 5 ore, nu foarte lung, dar a fost foarte dureros, după cum recunoaște chiar vedeta PRO TV. „Sunt extraordinar de fericită. A fost greu. Știam că o să fie greu, dar a fost mai greu acum, deși mie mi s-a spus că a doua oară drumul este bătătorit și o să iasă fără probleme. A fost mai greu ca prima oară. Travaliul a fost mai scurt, la jumătate, a fost de 5 ore, dar a fost mult, mult mai greu. Poate unde a fost și mai grăsun, că m-am ospătat bine (…). A avut 3,430 kg și  51 cm. A primit nota 10”, a declarat Adela la Vorbește lumea.

„Imediat după ce am ieșit din sala de nașteri, erau pe holuri prietenii și o parte din familie și îmi venea să țopăi de fericire. Mi s-a părut așa o mare izbândă, nu-mi venea să cred că sunt vie”, a mai spus Adela.

„Felicitări ! Să vă trăiască .Ești un model demn de urmat . Sa fiți sănătoși și Fericiți toți patru”, „Felicitări, Adela! Ești o scumpă! Recuperare ușoară și numai bine și frumos să aveți în viață. Sărbători binecuvântate!”, Adela,sănătate multă si tie si bebelinului care tocmai l-ai adus pe lume ,sa va bucurați de sărbători toata familia împreună fericiți!”, au scris imediat fanii.

 

Citește și: