După cea mai mare cumpănă din viața lui și un divorț dificil, artistul și-a refăcut viața și s-a cununat civil cu partenera lui Laura. Fostul membru al trupei AXXA a făcut primele declarații despre marele eveniment.

Artistul a spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, sâmbătă, și se declară foarte încântat de pasul făcut. Fostul membrul al trupei AXXA a fost greu încercat de viață, dar nu a renunțat la iubire și s-a recăsătorit la nici doi ani de la separarea de fosta soție.

Artistul a mărturisit că evenimentul era planificat de ceva timp, dar și-au dorit să fie ceva foarte intim, motiv pentru care l-au făcut într-un cadru restrâns. Totodată, Mihai a dezvăluit că au în plan să facă și o mică petrecere.

„Am prestabilit-o de ceva timp, dar știi cum e, mai bine să nu spui decât după ce s-a întâmplat. (…) Suntem extraordinar de bucuroși că am făcut pasul respectiv. (…)

Am avut ceva emoții, având în vedere că e un eveniment foarte important în viața noastră, dar doar ca să fie bine acolo. În rest, emoții nu am avut, eu sunt deja sigur pe ceea ce simt. Eram sigur și pe sentimentele Laurei, deci din partea asta emoții nu am (…)

Ne-am propus să facem un fel de party mic alături de niște prieteni dragi. Noi suntem persoane mai intime, ne place să fim noi și să fie totul mai personal”, a declarat Mihai Onilă la Antena Stars.

Declarație de dragoste neobișnuită pentru noua lui soție

Întrebat despre sentimentele lui față de Laura, artsitul le-a oglindit cu ajutorul unei fraze celebre dintr-o poveste.

Totuși, iubirea pe care i-o poartă partenerei lui nu-l grăbește să facă și cununia religioasă. Se pare că cei doi nu au stabilit, încă, o dată pentru acest eveniment.

„Eu am obiceiul să spun ”te iubesc ca sarea în bucate”. Este povestea care mi-a acompaniat copilăria. (…) Ea este cea fără de care nu putem trăi și asta simt și eu față de ea. Este ceea ce îi transmit ei ca mesaj pentru totdeauna”, a mai spus artistul.

Vezi și Îl mai știi pe Mihai Onilă, solistul trupei AXXA? Artistul urmează să se căsătorească, la cinci ani de la moartea fetiței sale. Ce destin crud a avut până acum…

Citește și:

Amna s-a reinventat după divorț: “Merg la trei săli de sport!” Cât investește lunar în ea

Silvio Berlusconi se căsătorește în mod simbolic cu Marta Fascina. Doi dintre copiii lui Il Cavliere nu vor participa la eveniment