Oana Mizil a ajuns la spital, după ce a fost agresată de partenerul său, Marian Vanghelie. Conform Antena 3, se pare că doctorii de la spitalul Elias, acolo unde a ajuns Oana Mizil sâmbătă seară, sunt cei care au alertat poliția.

Aceasta ar fi fost lovită în zona feței, dar și pe unul dintre brațe. Împotriva fostului primar a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Marian Vanghelia a făcut primele declarații după incident. ”Ordinul de restricție e pe 5 zile, au trecut două zile, soția poate să vină când vrea, eu n-am voie să mă duc să o urmăresc în cazul în care vrea să discute cu mine. Suntem împreună”, a spus Marian Vanghelie despre ordinul de restricție, citat de spynews.ro.

Nu cred că sunt singurul pe lumea asta care mă cert cu soția”

”Ne-am certat și din cauza cerței pe care am avut-o, soției i s-a urcat tensiunea, are o problemă cu tensiunea și având o problemă cu tensiunea ne-am speriat. La un moment dat i se încleștaseră degetele și am chemat Salvarea. Am chemat Salvarea, a luat-o Salvarea și au dus-o la spital la Elias. Iar colegii care au venit au auzit că ne-am certat, am avut un dialog civilizat, eu i-am chemat pe oameni le-am zis că se întâmplă, mi-a zis că să fiu atent că dacă doamna are probleme cu tensiunea…

Evident, conform legii, spitalul a chemat Poliția, că așa e formula medico-legală când pe fond de ceartă se crează un incident se cheamă Poliția”, a declarat Marian Vanghelie, conform sursei mai sus-menționate.

”O să vedeți dumneavostă, o să auziți și de la ea, ne-am certat, eu nu lovesc. Într-o familie sunt multe probleme, asta e o situație intimă personală, nu cred că sunt singurul pe lumea asta care mă cert cu soția.

Dumnevoastră o să vedeți zilele astea, o să fim la mare, o să vedeți că nu s-a întâmplat nimic. Ne-am certat, vă spun eu, situația e puțin delicată, fiind persoană publică așa e viața, dacă nu era incidentul cu tensiunea nu mai venea nici Salvarea și nici Poliția”, a completat acesta.

Fostul edil a făcut și o declarație pe același subiect pentru Gândul, în care își susține punctul de vedere: „Sub nicio formă nu mi-am lovit soția. Este adevărat că ne-am certat, soției mele i-a crescut brusc tensiunea și i s-a făcut rău, așa că am chemat Salvarea. Așa a ajuns Oana la spital, dar între timp cei de la Salvare și de la spital au întrebat-o dacă vrea să depună plângere.

Ea a spus inițial că nu, apoi fiind foarte supărată a fost de acord să se instituie acest ordin de interdicție.

Acum, totul este bine. Îmi pare rău că s-a creat această atmosferă. Repet, nu a fost vorba de vreo violență fizică. Doamne ferește! Ne-am certat și ei i-a crescut tensiunea. Însă acum suntem bine”.

Vezi și Carmen Rădulescu, bătută cu bestialitate de mama naturală! Mărturii halucinante: „Ținută de picioare cu capul în sus”

Citește și:

Ies la iveală lucruri neștiute din trecutul lui George Burcea. Cu ce s-a ocupat acesta timp de doi ani

Jennifer Lopez confirmă relația cu Ben Affleck! Au reluat o poveste de dragoste veche de 17 ani!