Medicii au decis să o opereze pe Elena Merișoreanu din cauza pietrelor care îi încărcau bila, mărturisea recent artista.

”M-a operat la prima oră şi când mi-a arătat, mi-a zis: ‘Aveţi pietre pentru o fundaţie aici. Le am acasă, le păstrez, sunt preţioase.

Umblu pe aici prin curte, fac treabă prin bucătărie, trebuie să ţin un pic de regim. Nu am voie prăjit, nu am voie mâncăruri grase, 7 zile, până îmi scoate firele.”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars.

”Bine că au depistat ce am, că putea să plesnească fierea în mine. O mierleam repede”, a mai spus solista de muzică populară, menționând că nu a avut simptome: ” Nu, nu am avut nici febră, absolut nimic. Tensiunea de aviator”.

Legat de cum a decurs operația, artista a explicat: ”Mi-a făcut laparoscopic. M-a anesteziat general pentru că aşa se anesteziază. Dar m-am trezit repede, a trecut gata! Acum e bine!”.

Întrebată cum se simte, având în vedere problema mai veche cu piciorul, Elena Merișoreanu a spus: ”Să aştept, că nu e chiar aşa urgenţă, dar ma voi opera. Cu celălalt picior, care este operat, chiar sunt foarte bine.

În urmă cu un an, Elena Merișoreanu a fost operată de urgență la picior din cauza artrozei. Medicii au anunțat-o că va avea nevoie de o nouă intervenție, la celălalt membru, dar artista amână să o facă.

„Doctorii tot îmi spun să mă operez pentru că s-a cam degradat piciorul meu și mă cam deranjează. Cred că luna viitoare în mod sigur mă voi opera.

Ieri mi-am făcut și eu vaccinul ăla că trebuie să mă feresc. Făcându-mi vaccinul mă simt bine și aștept să-l fac și pe al doilea. Mă simt în siguranță”, spunea Elena Merișoreanu la Antena Stars, în urmă cu câteva luni.

Vezi și Elena Merișoreanu va fi operată de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista, la 73 de ani

Citește și:

Cum și-a surprins Adelina Pestrițu fiica de 1 iunie?

Tu știi care a fost primul job al Paulei Chirilă? Cum reușește să se mențină în formă la 45 de ani