Povestea dintre Cristina Cioran și tatăl copilului ei se pare că a ajuns la final. Anunțul potrivit căruia cei doi nu mai formează un cuplu a fost făcut chiar de cel care era partenerul de viață al vedetei, care a mărturisit în mediul online că în prezent e „fostul iubit” al Cristinei Cioran.

Alex Dobrescu a distribuit un videoclip pe rețelele de socializare, în care apare alături de blondină și de fiica lor. „A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran….”, a scris tatăl Emei. Cu toate acestea, pe contul său de Facebook, Alex Dobrescu apare în continuare ca fiind ”logodit”.

În scurt timp, și actrița a reacționat.

Primele declarații ale Cristinei Cioran despre despărțirea de tatăl copilului

Dacă inițial Cristina Cioran declarase pentru Fanatik că este vorba despre o ciondăneală și o separare, lucrurile s-au nuanțat ulterior.

„E o ciondăneală”, a reacționat Cristina Cioran pentru sursa menționată.

Aceasta a revenit, apoi, cu alte amănunte: „Am căzut de comun acord să luăm o pauză. Ne iubim, dar avem niște divergențe de opinii”.

Ulterior, a nuanțat totul pentru Antena Stars: „Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos”, a spus Cristina Cioran.

Întrebată dacă mai există cale de împăcare cu tatăl copilului ei, Cristina Cioran a spus că nu își face planuri și că, momentan, fiica ei, Ema, este prioritatea ei.

Fetița a venit pe lume în primăvara anului 2021. S-a născut prematur, la 29 de săptămâni, iar Cristina Cioran a trecut prin momente dificle, pentru că cea mică a rămas în spital. Ulterior, din fericire, fetița a fost externată și este un copil sănătos.

„Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta.”, a mai spus Cristina Cioran, la Antena Stars.

Cristina Cioran, cerută de soție acum câteva zile

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au cunoscut în urmă cu doi ani, la o petrecere, iar de atunci au trăit o frumoasă poveste de dragoste. În urmă cu doar câteva zile, mai exact pe data de 20 octombrie, în ziua în care a fost cerută de soție, Cristina Cioran a vorbit despre momentul emoționant cu care a surprins-o tatăl copilului ei.

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile.

S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, spunea Cristina Cioran.

Iată însă că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și în loc de nuntă a venit despărțirea.

Citește și:

Reacția soțului Ioanei Popescu, după scandalurile sexuale în care a fost implicată fosta jurnalistă

Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu. Nicio legătură cu profesia ei actuală!