Se vorbește și azi despre petrecerea de pomină a Andreei Esca, pe care soțul i-a organizat-o la Istanbul, în weekendul 27-28 august. Știrista de la PRO TV a împlinit 50 de ani și a avut aproape familia, prietenii și o parte din colegi. Nu a lipsit o femeie extrem de importantă din viața Andreei Esca, și anume Lavinia Sârbu, prima soție a lui Adrian Sârbu, „tăticul PRO TV”.

Pe vremuri, Lavinia Sârbu se ocupa de vestimentația vedetelor PRO TV și tot ea i l-a prezentat Andreei pe Alexandre Eram, cel care avea să-i devină soț. Așa că este, cumva, nașa celor doi. La petrecerea de pe vapor, Lavinia Sârbu a fost în mare formă. A dansat, a socializat mai mult cu Cristiana Copos și a atras toate privirile cu naturalețea ei. Lavinia Sârbu a purtat o rochie bej, tip furou, peste care a pus un cardigan subțire, negru. Este tot blondă, așa cum era și pe vremea când l-a cucerit pe Adrian Sârbu cu frumusețea ei, când lucra ca manechin la Casa de Modă Venus, a Zinei Dumitrescu.

Adrian Sârbu: “Era cea mai frumoasă femeie din România”

În 2019, Andreea Esca a fost cea care i-a organizat Laviniei Sârbu o petrecere surpriză de ziua ei, pentru care a adunat mai multe filmulețe cu testimoniale despre sărbătorită, proiectate ulterior pe un monitor, în clubul resprectiv. A vorbit până și Adrian Sârbu și doar la superlativ. Andreea Esca a publicat totul pe InstaStory, alături de imagini rare cu familia Sârbu. “Am cerut și mi s-au adus manechine de la fabricile din toată țara. De la Timişoara mi-au trimis-o pe Lavinia și pe încă o fată. Era la Bega, unde, atenție, a fost angajată fără pile, apropo de cine era ea. Eroina acelei prezentări de modă, deci cea mai remarcată, a fost Lavinia. Era cea mai frumoasă femeie din Romania când am cunoscut-o. Cu ocazia aia am început o poveste foarte frumoasă de dragoste, care a continuat cu căsătoria din iunie ’79″, spunea Adrian Sârbu.

Lavinia și Adrian Sârbu, alături de cele două fiice. Foto: arhivă personalăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Adrian și Lavinia Sârbu au două fiice împreună

Adrian și Lavinia Sârbu s-au căsătorit în anul 1979 și au împreună două fete: pe Alma (42 de ani) și pe Ana Doria (33 de ani). După divorțul de Lavinia Sârbu, fostul boss de la PRO TV s-a căsătorit cu fostul manechin Eugenia Ștefan, cea care avea să devină mai târziu celebra Janine Sârbu. Cei doi au fost căsătoriți în perioada (1997-2003) și au o fiică pe nume Janice-Arianne, născută în 2002. Janine s-a stabilit la Paris.

Citește și: Alexandra Dinu, superbă la Festivalul de Film de la Veneția. A purtat două ținute de vis. Cu cine și-a făcut apariția pe covorul roșu

Citește și: VIDEO Andreea Esca, dans din buric pe ritmuri orientale la petrecerea zilei ei de naștere din Istanbul . Vedeta PRO TV împlinește azi 50 de ani