Cântăreață columbiană a participat la varianta spaniolă a emisiunii „Carpool karaoke”, prezentată de comedianul sud-african Trevor Noah, în care el conduce o mașină prin Barcelona, în timp ce artista cântă și răspunde la diverse întrebări.

În video,  însă Shakira apare cu centura pusă sub ea, doar pe scaun, ci nu pe umăr,  ceea ce reprezintă o încălcare gravă a regulilor de circulație din capitala Cataloniei. Această ilegalitate se pedepsește cu o amendă de 200 de euro, chiar dacă este comisă de un artist de renume, precum Shakira, potrivit ziarului ”El Periódico”.

Shakira cu Trevor Noah, la „Carpool karaoke”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Avea doar 16 ani când juca în „Tânăr și neliniștit”, iar acum este o femeie fericită și de succes. Cum arată Victoria Newman la 26 de ani de la apariția în celebrul serial

Nu a fost prima dată când artista a încălcat regulile de circulație

 

These clips don’t lie! @shakira and @trevornoah #CarpoolKaraoke drops this Tuesday, only on @applemusic.

A post shared by Carpool Karaoke (@carpoolkaraoke) on

Mai mult, nu e prima dată când interpreta hitului „Waka waka” încalcă legea. În 2010, în timpul filmărilor de la videoclipul piesei „Loca”, ea a mers pe motocicletă fără cască de protecție, fapt pentru care a fost pusă să plătească o amendă de 400 de euro. În 2013, Shakira și partenerul ei Gerard Piqué au fost amendați tot cu 400 de euro, pentru că soțul acesteia era pasager pe locul din dreapta și îl ținea în brațe pe fiul lor, Milan, deși micuțul trebuia să stea pe bancheta din spate.

Citește și: Prințesa Charlotte o moștenește pe regretata ei bunică. La ce se aseamănă perfect cu prințesa Diana. Iată ce spun Kate Middleton și prințul William despre fiica lor

Shakira a negat și ea despărțirea

Cu toate acestea,  Shakira avea foarte multă energie și fericită, ceea ce demonstrează că ea și Pique sunt mai bine ca niciodată și nu a avut loc nici o despărțire. Ba mai mult, artista a confirmat acest lucru și prin publicare unei imagini sugestive pe Instagram, în care apare cu mâinile ridicate la nivelul pieptului și formând litera V cu două degete de la ambele mâini.  Acesta este gestul pe care îl face soțul ei, de fiecare dată când înscrie un gol, pentru că îi aduce noroc și simbolizează, după cum a explicat el,  ziua lui de naștere de naștere și a Shakirei, fiind născuți  amândoi în aceeași zi: 2 februarie. Shakira a lăsat de înțeles astfel că ei se iubesc în continuare la fel ca la început. Mai mult, zvonurile au fost negate și de Pique, care imediat după ce s-a răspândit această știre a postat pe instagram un filmuleț, în care arăta că își petrece duminica alături de Shakira și cei doi copii ai lor.

Jurnaliștii de la ziarul El Colombiano sunt cei care au scris că ar exista o criza în mariajul celor doi.  Aceștia au scris că Shakira și Pique își vor anunța în curând despărțirea, având în vedere că ei nu au mai apărut împreună în public de ceva timp. Zvonul a fost alimentat de gestul făcut de Pique, după golul de 4-0 din meciul cu Espanyol. De fiecare dată când fundașul înscriea un gol, îl sărbătorea prin traversarea brațelor la nivelul pieptului și formând litera V cu două degete cu fiecare mână. Însă, în meciul dintre Barcelona și Espanyol, de pe 9 septembrie, Piqué și-a sărbătorit intrarea diferită: cu una din mâinile sale formând tradiționalul V, dar cu celălalt făcând un semn diferit, și-a ridicat doar un deget în semn de  „pistol”.

Deși este o diferență de 10 ani între ei, Shakira și Pique formează un cuplu de 7 ani și au împreună doi copii, Milan ( 4 ani) și Sasha ( 2 ani).

Citește și: