Ducele de Cambridge a mărturisit că este foare îngrijorat și își face griji pentru fratele lui, după difuzarea unui documentar în care roșcovanul  spunea că el şi soţia sa sunt afectaţi de felul în care îi tratează tabloidele din Regat și sunt afectaţi de atenţia constantă pe care le-o dau astfel de publicaţii, potrivit  BBC.

Prinţul William a declarat că speră că Ducele şi Ducesa de Sussex sunt „în regulă”, după ce au declarat, în cadrul unui documentar, că sunt afectaţi de atenţia constantă pe care le-o dau publicaţiile de tabloid. Mai mult, e de părere că o pauză de şase săptămâni de la obligaţiile regale ar fi mai mult decât necesară în cazul Ducilor de Sussex, având în vedere “starea fragilă” în care se află în momentul de faţă.

Palatul Kensington nu a făcut însă nicio declarație oficială.

Documentarul îi arată pe Meghan şi Harry în timpul turului lor în sudul Africii din această lună. În interviuri, cei doi spun că sunt foarte afectaţi de felul în care speculează publicaţiile de tabloid aspecte ale relaţiei lor.

Sursele din interiorul Palatului Kensington spun că Prinţul William ar fi fost, de asemenea,  furios după ce fratele lui a declarat în cadrul documentarului că uneori au zile mai bune şi uneori au zile mai proaste.

Întrebat dacă există o ruptură între el şi fratele său, Harry a spus că „se mai întâmplă şi lucruri neplăcute, inevitabil” ca rezultat la „nivelul de presiune care este pus asupra familie regale”.

„Suntem fraţi, întotdeauna vom fi fraţi. În acest moment suntem pe drumuri diferite, dar voi fi mereu acolo pentru şi ştiu că şi el va fi mereu acolo pentru mine”, a adăugat Prinţul Harry.

 

Citește și: