Regina Elisabeta a II-a i-a asigurat marți pe prințul Harry și soția sa Meghan de afecțiunea ei și a promis că se va ocupa „în privat” de acuzațiile de rasism lansate de cuplu, asigurându-i că îi iau „foarte în serios”.

”Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry şi Meghan”, a indicat palatul, subliniind că cuplul şi fiul lor Archie ”vor fi mereu membri ai familiei foarte iubiţi”.

„Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei mult iubiți”, se arată în reacția Casei Regale britanice.

„Amintirile pot fi diferite, dar problemele sunt luate foarte în serios”, a mai transmis palatul Buckingham.

Anunțul a fost făcut după ce regina Elisabeta a II-a a convocat o întâlnire la palatul Buckingham. Ea i-a chemat prințul Charles și prințul William la o ședință de criză, pentru a stabili o reacție oficială la acuzațiile aduse Casei Regale.

Citește și; Adevăratul motiv pentru care fiul lui Meghan și al prințului Harry nu a primit titlul de prinț. Nu are nicio legătura cu culoarea pielii lui

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, despre familia regală şi relaţiile încordate, au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume. Ei au făcut acuzaţii de rasism, care nu îi implică pe regina Elisabeta a II-a şi pe prinţul Philip. Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat, dar că „vindecarea” acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui.

Fiul cel mic al prințesei Diana a lăsat de înțeles în cadrul interviului că are o relație bună cu bunica lui și că ea l-a sprijinit mereu. Cu toate acestea, toate declarațiile făcute de el au deranjat-o pe regină, după cum se vede clar și din comunicatul emis de palatul Buckingham și regina pare să-l contrazică, precizând că nu a știut că Harry și Meghan au suferit așa mult în familia regală.

Mărturisirile explozive ale Ducelui și Ducesei de Sussex către Oprah Winfrey, difuzate duminică, au scufundat monarhia într-o nouă criză care amintește de epoca Lady Diana, mama lui Harry, din anii 1990, care a dezvăluit în public necazurile ei conjugale, apoi a murit într-un accident de mașină, urmărită fiind de paparazzi la Paris.

Citește și:

Gina Pistol a născut în urmă cu puțin timp: „Am devenit părinți!”

Cât a plătit postul de televiziune CBS pentru interviul lui Oprah cu ducii de Sussex?