Nepotul regelui Mihai a recunoscut că este tatăl copilului Nicoletei, după ce a făcut un test de paternitate, care a ieșit pozitiv. La scurt timp după ce Nicholas Medforth-Mills și-a asumat public această responsabilitate, a apărut și reacția Nicoletei.

„27 mai 2019. O zi care chiar nu putea fi mai surprinzătoare decât atât! Și a venit la mine cu lecția răbdării. Și cu încrederea că adevărul va învinge întotdeauna”, a scris Nicoleta Cîrjan.

IrisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Anna Iris a împlinit 3 ani

Nicoleta și Nicholas Medforth-Mills s-au cunoscut în primăvara anului 2015, în timpul turului intitulat „Caravana cărţilor pe bicicletă’, organizat să strângă fonduri pentru a promova cititul în medii defavorizate.  Relația lor a durat mai puțin de două luni, însă Nicoleta a rămas însărcinată. Deși fostul principe a rugat-o să avorteze, ea a decis să păstreze copilul. Tânăra  a postat pe contul ei de facebook imagini recente cu fiica ei, iar micuța este superbă, moștenind de la amândoi cele mai frumoase trăsături.

Cu toate că Anna nu a fost niciodată recunoscută oficial până acum de nepotul regelui Mihai, copilul ar fi fost şi motivul excluderii lui Nicolae de la succesiunea tronului. În plus, Nicoleta a povestit într-un interviu  pentru site-ul pressone.ro  că și-ar fi dorit ca Nicholas să o recunoască pe micuță și să-și facă timp să o viziteze măcar o dată pe lună, însă cei doi au avut mai multe dispute și nu au reușit să se înțeleagă până acum.

Fostul principe a anunțat însă că de ieri și-a recunoscut fetița, pe micuța Anna Iris, care a împlinit trei ani, în luna februarie.

„În urma insistentelor mele de a face testul privind stabilirea paternitatii presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatal copilului ei. Avand in vedere contextul in care acest copil a venit pe lume, faptul ca nu am avut o relatie cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fata de acesta. Din ratiuni care tin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorinta expresa de a proteja copilul si pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis sa incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect’, a anunțat nepotul regelui Mihai.

 

Citește și: