Și pentru a închide gura tuturor, el a postat pe Instagram un filmuleț în care demonstrează că și-a petrecut duminică, alături de frumoasa sa parteneră și cei doi copii ai lor, Milan și Sasha. Deși el nu a declarat nimic, preferând să scrie doar „family time” și să lase de înțeles că este alături de familia sa, ziarele spaniole susțin că aceasta este modalitatea prin care el a decis să nege zvonurile că s-ar fi despărțit de frumoasa lui soție.

Cu toate acestea, Shakira păstrează tăcerea și preferă să publice pe conturile ei de pe rețelele de socializare doar imagini în care sărbătorește succesul noii ei melodii, „Perro fiel”, care deși a  fost lansată recent, a strâns peste 13 milioane de vizionări.  În plus, fotbalistul a promovat și el pe contul său de Twitter melodia Shakirei.

 

 

Jurnaliștii de la ziarul El Colombiano sunt cei care au dezvăluit criza din mariajul celor doi.  Aceștia susțin că Shakira și Pique își vor anunța în curând despărțirea, având în vedere că ei nu au mai apărut împreună în public de ceva timp. În plus, celebra cântăreață din Columbia nu a mai venit deloc la stadion, în condițiile în care artista venea mereu cu copiii la meciurile iubitului ei soț. Zvonul este alimentat de gestul făcut de Pique, după golul de 4-0 din meciul cu Espanyol.

Shakira si copiiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Prințul Charles a făcut anunțul. Care este primul lucru pe care-l va face în calitate de rege

Shakira s-ar fi mutat din casa în care locuia cu Pique

De fiecare dată când fundașul înscriea un gol, îl sărbătorea prin traversarea brațelor la nivelul pieptului și formând litera V cu două degete cu fiecare mână. Gestul, așa cum a explicat el, îi amintește de ziua de naștere lui de naștere și a Shakirei, fiind născuți în aceeași zi: 2 februarie.

Însă, în meciul dintre Barcelona și Espanyol, de pe 9 septembrie, Piqué și-a sărbătorit intrarea diferită: cu una din mâinile sale formând tradiționalul V, dar cu celălalt făcând un semn diferit, și-a ridicat doar un deget în semn de  „pistol”. În plus, unele surse susțin că artista ar fi plecat dinc asa în care locuiau împreună.

Deși este o diferență de 10 ani între ei, Shakira și Pique formează un cuplu de 7 ani și au împreună doi copii, Milan ( 4 ani) și Sasha ( 2 ani).

 

Citește și: