Prima care a reacționat la interviul emoționant a lui Meghan a fost Bethenny Frankel, starul din „The Real Housewives of New York City”, care a iavut câteva întâlniri cu fostul soț al lui Markle, Trevor Engelson. Dacă până acum era un critic virulent al soției prințului Harry, după difuzarea interviului, și-a cerut scuze public față de Meghan Markle, fiind impresionată de „suferința emoțională” a ducesei.

Înainte să urmească interviul, Bethenny a iscat o tiradă de acuzații la adresa lui Meghan pe Twitter, despre care spunea că este „o actriță destul de necunoscută” care nu are dreptul să se plângă după ce a câștigat „sute de milioane de dolari din deal-uri făcute cu diverse televiziuni” doar pentru că a trăit timp de doi ani într-un palat, a purtat tiare și a avut parte de o nuntă ca în povești, în calitate de senior regal, având astfel parte de o viață în lux.

Cu toate acestea, după ce a urmărit interviul emoționant, Vedeta TV a dat înapoi și și-a retras cuvintele. Mai mult, ea i-a cerut public scuze lui Meghan Markle pe contul ei de Twitter, unde are 1,5 milioane de urmăritori.

Citește și: Ce sfat i-a dat Răzvan Fodor lui Smiley, chiar înainte să devină tătic?

Și-a cerut scuze public, pe rețelele de socializare

„Stresul emoțional și rasismul trebuie să fie sufocante și te fac să te simți neputincios”, a scris pe Twitter Frankel.

Vedeta TV a mărturisit că izbucnirea ei anterioară reflectă că este o „persoană polarizantă, nefiltrată (adesea cu greșeală), o persoană imperfectă, o voce”, adăugând că a crezut că interviul Oprah este o „alegere surprinzătoare” în timpul unei pandemii.

„Îmi pare rău dacă te-am rănit sau te-am jignit”, i-a transmis Frankel lui Meghan.

Mulți dintre fanii lui Frankel au considerat că scuzele nu sunt suficiente și au criticat-o pe această pentru că a judecat-o atât de dur pe Meghan înainte să cunoască și versiunea poveștii spusă de ea, fiind de părereâ trebuia să o sprijine pe Meghan.

„Ai dezamăgit atât de mulți oameni care au plâns cu tine în cele mai grele momente ale tale. Faptul că nici măcar nu ai așteptat să auzi prin ce a trecut această femeie și ai judecat-o este foarte dezamăgitor ”, a scris un fan.

Meghan & Harry InterviewSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ducii de Sussex, Harry și Meghan, au făcut câteva dezvăluiri dureroase în timpul mult așteptatului interviu acordat celebrei realizatoare Oprah Winfrey, interviu care a fost difuzat în cursul nopții de duminică spre luni. Cei doi au făcut publică o informație șocantă despre familia regală, de dinainte ca Archie să se nască. Meghan a povestit cum un membru al Casei Regale britanice, pe care nu a vrut să-l numească, i-a spus lui Harry că e îngrijorat cu privire la cât de închisă la culoare va fi pielea bebelușului pe care cei doi urmau să îl aibă.

Meghan a suferit atât de mult din cauza discuțiilor și a presiunii trăite în Marea Britanie. Ea a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. În interviul de două ore difuzat duminică noapte la postul american de televiziune CBS, soția prințului Harry spune că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

Pe de altă parte, Kate Middleton a avut prima apariție în public și s-a comportat de parcă nici nu a existat acest interviu.

Citește și:

A fost soția celui mai bogat om din lume. Au șocat întreg mapamondul cu divorțul lor, după 25 de ani de mariaj și 4 copii. Acum, ea s-a măritat cu profesorul copiilor!

Fata Catincăi Roman împlinește 22 de ani. S-a transformat într-o femeie superbă