Prințul William a oferit primele declarații după ce fratele lui, prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au făcut dezvăluiri explozive în cadrul unui interviu pe care i l-au acordat lui Oprah Winfrey.

Deși în mod normal evită să răspundă articolelor apărute în presă, prințul William a făcut o excepție și a avut prima reacție după inteviul oferit de fratele lui și Meghan Markle.

Prințul William și soția lui, Kate Middleton, au fost surprinși în timp ce părăseau Palatul Kensington ca să vozoteze o școală, iar la scurt timp după ce au luat parte la un eveniment, acesta a vorbit despre declarațiile explozive făcute de fratele lui, mulți întrebându-se dacă el sau Kate au făcut remarci rasiste la adresa copilului lui Meghan cu Harry.

Așa cum era de așteptat, ducele de Cambridge a respins acuzațiile de rasism făcute de prințul Harry și Meghan Markle: ”Nu suntem o familie rasistă.”, a spus el.

Întrebat dacă a ținut legătura cu fratele lui, ducele de Cambridge a declarat: ”Nu, nu am vorbit încă cu el, dar o voi face”.

Mai mult, regina Elisabeta pare foarte deranjată de răceala dintre nepoții ei și vrea să rezolve toate problemele dinte Harry și ceilalți membri ai familiei regale.

Potrivit Daily Mail, regina Elisabeta a II-a intenționează să vorbească la telefonul cu nepotul ei în următoarele zile, în încercarea de a ajunge la o înțelegere amiabilă.Meghan Markle și prințul Harry au fost informați privind declarația oficială a Palatului Buckingham, însă regina Elisabeta a II-a consideră că este necesară o intervenție mai personală.

Regina intervine între William și Harry

Prințul Harry a declarat că tatăl său a refuzat să-i mai răspundă la telefon, iar între el și fratele lui există un gol imens. El a mărturisit că ei s-au distanțat și au luat-o pe drumuri diferite. Regina Elisabeta a-II-a vrea acum să intervină între ei și și-a anunțat nepoții că vrea să stea de vorbă cu cei doi.

”Regina a adoptat o abordare sensibilă. Ea este un exemplu pentru ceilalți membri ai familiei regale, iar aceștia trebuie să accepte asta.”, a declarat o sursă apropiată acestora, potrivit Daily Mail.

Palatul Buckingham a reacționat după interviul acordat de Prințul Harry și de Meghan Markle spunând că familia regală britanică a fost tristă să afle de provocările cu care s-au confruntat cei doi în ultimii ani.

Potrivit informării venite de la Palatul Buckingham, problemele cu privire la rasă ridicate de Harry şi Meghan „sunt îngrijorătoare şi familia le va răspunde personal”, notează AP.

”Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei mult iubiți”, se arată în reacția Casei Regale britanice.

Citește și:

A publicat prima imagine cu chipul fetiței ei. Ce mesaj emoționant i-a transmis

Era super dulce și sexy când cânta în Spice Girls! Cum arată cântăreața acum, la 48 de ani. E de nerecunoscut!