În emisiunea lor de la Antena Stars, „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, a apărut și reacția lui Tavi Clonda la acuzațiile făcute de Maria Constantin, într-o discuție între prezentatoarea TV și el.

„A sunat cineva că cică a fost Maria Constantin la o emisiune și a zis că am fost și grasă și rea și urâtă. Ce să comentez asemenea inepții?”, i-a spus Gabriela soțului ei, care a venit imediat cu o replică.

„Așa a zis? Să fie sănătoasă! Adevărul că ești cam „rea’ cu mine. Sexy și rea. Băi, prințesă, noi ne știm așa de bine cine suntem și cum suntem, iar lumea caută scandal, pe noi nu ne interesează. Cine vrea scandal, să și-l ia. Să se bată singur, în oglindă. Și cine spune, de fapt, ăla este, știi? Ca măgarul din poveste. Nici nu știu de ce ai pronunțat niște nume. Nu vreau să fiu în aceeași propoziție cu persoane pe care nu le cunosc și nu mă interesează să le cunosc”, a transmis Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a reacționat după declarațiile Mariei Constantin, dar a preferat să fie diplomată și să pună punct scandalului, spunând clar că nu e deranjată de declarațiile unei femei pe care nici nu o cunoaște. “Acum aud prima dată ce a spus doamna. Mă interesează atât de puțin ce a spus. Am alte preocupări, e ziua fetiței mele. Nu este nici prima, nici ultima care a făcut și o să mai facă treaba asta. E departe de mine perioada cu Marcel, e o chestiune din trecut, nici nu-mi mai aduc aminte că mi s-a întâmplat. A luat-o gura pe dinainte! Eu nici nu o cunosc pe doamna. Eu nu mi-am permis vreodată să enunț lucruri răutăcioase la adresa vreunei persoane”, a declarat Gabriela Cristea, la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Felul în care au reacționat cei doi a fost aplaudat de internauți, care sunt de părere că e mai bine să fie discreți și să nu se „țigănească” la tv ca alte vedete.

Maria Constantin a fost pusă, în cadrul rubricii ”Spui tot sau îți ia gura foc”, de la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, să numească trei defecte ale Gabrielei Cristea. ”A cincea soție. Dacă eu am fost a șasea, ghici ciupercă ce e? În momentul de față am observat că are problemă cu greutatea. N-o cunosc personal. Din descrierile fostului soț… îmi spunea că este o femeie foarte rea. Fostul soț mi-a zis, care din păcate nu mai este. Asta e din descrierile lui, eu nu știu mai multe. Nu ar fi neapărat un defect „supraponderală”. Am văzut niște filmări recente și am văzut că a luat ceva în greutate, dar asta nu e de judecat, are deja doi copii”, a afirmat Maria Constantin.