Andreea Bălan părea că și-a găsit fericirea lângă Tiberiu Argint, însă povestea de dragoste dintre ei ar fi ajuns la final după doar un an de relație. Se pare că aceștia și-ar fi spus „Adio” în urmă cu trei săptămâni când și-au dat seama că își doresc lucruri diferite. Artista își dorește foarte tare să meargă din nou în fața altarului și să aibă o familie, în timp ce Tiberiu nu se grăbește în acest sens.

După ce au apărut imagini de la ziua Ellei, de la care Tibi a lipsit și astfel s-a aflat că Andreea este din nou o femeie singură, George Burcea, fostul ei soț, a avut și el prima reacție, publicând o postare pe rețelele de socializare, un mesaj emoționant pentru Ella, care a împlinit cinci ani. Acesta i-a transmis mai multe rânduri emoționante, însă fanii consideră că postarea ar fi și un mesaj cu subînțeles pentru Andreea Bălan.

„Ella Maya, Lăptic mare, fetița lui tati, dragostea vieții mele… Indiferent de alint și vremuri bune sau puțin bune, suntem împreună cât de des dorim și putem să o facem. Iubesc fiecare moment alături de ea și mă topesc atunci când mă strânge de față, se uită în ochii mei și îmi spune că mă iubeste, că mă adoră și că sunt cel mai bun tătic din lume. Poate sunt…sau poate nu sunt, dar încerc să învăț să fiu… Te iubesc, Lăpticule. La mulți ani♥️?? 5 ani de Ella Maya”, a fost mesajul postat de George Burcea pe Instagram.

Andreea Bălan a plecat în vacanță

Andreea-balSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Imediat după petrecerea de ziua Ellei, artista și-a luat fetițele și mama și au plecat într-o vacanță în Egipt.

Andreea și Tiberiu s-ar fi despărțit de trei săptămâni. Nu se știe dacă este vorba despre o separare temporară sau dacă decizia este una definitivă. Potrivit unor surse din anturajul artistei, cei doi ar fi avut parte de mai multe certuri în ultima vreme, potrivit cancan.ro.

Se pare că cei doi își doreau lucruri diferite. În timp ce Andreea visa să-și întemeieze o familie lângă acesta și își dorea să meargă din nou în fața altarului, Tiberiu Argint nu ar fi fost la fel de entuziasmat de această posibilitate, motiv pentru care nici nu ar fi mers la casa artistei prea mult și nici nu ar fi fost prea apropiat de fiicele ei, Ella și Clara.

Andreea Bălan s-ar fi săturat de această situație și ar fi ajuns să-i reproșeze iubitului ei lucrurile care o deranjează și astfel că relația lor ar fi ajuns la final. Cei doi au șters de pe rețelele sociale toate fotografiile în care apar împreună. Fratele Soniei Argint nu a mai postat imagini cu Andreea Bălan de la finalul lunii iulie, atunci când a fost ziua de naștere a vedetei de la Antena 1.

Artista a recunoscut că are o relație cu Tiberiu, dar a mărturisit de mai multe ori că nu vrea să mai vorbească public despre viața ei sentimentală, așa cum a făcut în celălalte relații, dar a promis că dacă lucrurile vor deveni serioase și cei doi se vor gândi la nuntă, va face ea anunțul.

Andreea a mai avut o relație de opt ani cu Keo, care a ajuns la final în 2014. Motivul ar fi fost infidelitatea artistului.

Citește și:

 Și-a găsit adevărata dragoste la 60 de ani. „A meritat așteptarea…”

Al Bano și Romina Power au devenit pentru a treia oară bunici