Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au petrecut o vacanță de vis în Zanzibar și păreau foarte îndrăgostiți. Însă, imediat după întoarcerea în țară, cei doi s-ar fi despărțit. Cel puțin asta arată gestul blondei, care a șters toate pozele cu iubitul ei. Invitat în emisiunea lui Măruță, el a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat în vacanță, iar ulterior a făcut totul public pe Instagram.

Ramona Olaru a șters de pe Instagram pozele în care apărea alături de iubitul ei și cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că ea și iubitul ei s-au despărțit. Cătălin Cazacu a avut prima apariție pe micul ecran, după ce au apărut zvonuri potrivit cărora nu ar mai forma un cuplu cu Ramona Olaru și a vorbit despre frumoasa prezentatoare TV. Acesta a fost la emisiunea lui Măruță și a fost întrebat cum stau lucrurile în între el și asistenta TV, dar motocliclistul a evitat subiectul și a făcut glume pe seama vacanței.

“Nu m-a furat nimeni (n. red în Zanzibar). Ce să ia de la mine, bani nu sunt, actele ce să facă cu ele, că sunt urâțel, nu mai e cui să i le vândă. Am stat puțin. E pentru prima dată în șase ani când eu ajung în România iarna. Eu până acum două zile nu am avut geacă”, a spus Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu a cerut-o pe Ramona Olaru în căsătorie_ Declarația făcută la TVSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Întrebat cum a petrecut de Revelion, Cătălin Cazacu a dezvăluit că mai mult a muncit, în timp ce Ramona Olaru s-a distrat pe cinste.

“Eu am muncit. În noaptea de Revelion am filmat oamenii de acolo. Au fost 500 de români. Ea ( n. red. Ramona) s-a distrat, pentru că d-aia am mers, să ne distrăm”, a mai precizat Cătălin Cazacu.

Potrivit cancan.ro, motivul pentru care Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-ar fi despărțit însă l-a reprezentat o ceartă pe care cuplul a avut-o chiar la finalul vacanței din Zanzibar. Imediat după ce au ajuns în România, aceștia au preferat să meargă pe drumuri separate.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt prieteni din 2018, dar au început să formeze un cuplu din toamna anului trecut. Motociclistul a mărturisit că e fascinat de noua lui iubită și chiar are de gând să renunțe la burlăcie pentru ea și să-și întemeieze o familie, dacă și Ramona acceptă.

Cu toate acestea, Cătălin a negat că cei doi s-ar fi despărțit, postând o imagine cu noul pisoi al Ramonei. ‘Înțeleg din presă că iar ne-am despărțit…eu zic să ne facem un Instagram comun ca să nu mai fie problema asta. Uneori în viață totul se întâmplă cu un motiv, uneori motivul este că ești prost…un tel din trecut trebuie să rămână în trecut, lecție învățată’, a scris Cătălin Cazacu pe Instagram, lăsând de înțeles că acesta ar fi fost motivul pentru care s-ar fi despărțit.

Se pare că cei doi au reușit să-și rezolve probleme și s-au împăcat. Mai mult, pisoiul se pare că a fost cadoul lui pentru Ramona, care s-a pozat imediat cu micul pufos și a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare.

Citește și:

S-au despărțit din nou Oana Roman și Marius Elisei? Anunțul făcut de fiica lui Petre Roman, în urma mesajelor criptice postate de fostul soț

Jack Black, greu de recunoscut. Cum a fost surprinsă vedeta de paparazzi