Bruce Willis a postat pe contul său de Instagram prima reacție de la tristul anunț privind problemele sale de sănătate.

Mai precis, artistul a postat o fotografie cu el, cu zâmbetul pe buze, însă vizibil îmbătrânit, putând un fes pe cap și o eșarfă roșie la gât.

brucewSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Come on Bruno!!! 💪♥️” (Haide Bruno!), a scris el în dreptul pozei care în doar 4 ore de la publicare a strâns peste 7000 de reacții și aproape 500 de comentarii.

Reamintim că ieri, într-o declarație postată pe rețelele de socializare, Demi Moore, fosta sa soție a lui Bruce Willis, i-a anunțat fanii actorului că acesta se va retrage din actorie din cauza unor probleme de sănătate.

„Susținătorilor extraordinari ai lui Bruce, ca familie, am vrut să împărtășim că iubitul nostru Bruce se confruntă cu unele probleme de sănătate și a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive.

Vezi ce este și cum se manifestă AFAZIA.

Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el.

Acesta este o perioadă cu adevărat provocatoare pentru familia noastră și suntem foarte recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul dumneavoastră continuu. Trecem prin asta ca o familie unită și puternică și am vrut să îmărtășim asta cu fanii pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, așa cum și voi însemnați pentru el.

Așa cum spune mereu Bruce, „Trăiți-vă viața!”, căci noi împreună plănuim să facem asta”, se încheie mesajul dureros postat de Demi Moore.

Mesajul este semnat de Emma (actuala soție a actorului), Demi (fosta sa soție), și de copiii actorului Rumer, Scout, Tallulah, Mabel, și Evelyn.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Bruce Willis și Emma Heming. Actorul s-a îndrăgostit la prima vedere

xTom Parker, solistul trupei britanice The Wanted, a murit la doar 33 de ani