Procesul dintre Angelina Jolie și brad Pitt pentru custodia copiilor lor devine din ce în ce mai urât. Actrița a depus noi documente care să-i susțină acuzațiile de violență domestică împotriva lui Brad Pitt.

Presa americană a dezvăluit că Jolie se va folosi de acuzațiile de violență domenstică împotriva lui Brad Pitt pentru a obține custodia copiilor lor, iar vestea l-a devastat pe actor. Acesta nu se așteapta de la femeia pe care a iubit-o atâția ani să se preteze la astefel de metode.

„Brad are inima frântă pentru că Angelina a ales să meargă pe acest drum. Încă mai există multe emoții și sentimente cu privire la căsătoria lor. El și-a asumat responsabilitatea pentru acțiunile lui și pentru problemele pe care le-a cauzat în trecut, a renunțat complet la alcool”, a precizat un prieten apropiat al actorului pentru Page Six.

Angelina Jolie (45 de ani) a depus îpe 12 martie noi documente din care reiese că atât ea, cât și copiii ei pot oferi dovezi și pot depune mărturie că Brad Pitt este vinovat de abuz domestic.

O sursă apropiată actorului de 57 de ani a declarat pentru Us Weekly că mișcarea lui Jolie nu este altceva decât o încercare de a-i face rău fostului ei soț.

„În ultimii patru ani și jumătate au existat o serie de cereri făcute de Angelina, care au fost revizuite și nu au fost justificate,” a spus acesta. „Copiii au mai fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad și înainte, și aceasta este o continuare a acelui comportament. Această scurgere de documente de către al patrulea sau al cincilea set de avocați a fost făcută pentru a-l răni pe Brad.”

„Căsătoria lor a fost foarte pasională și toxică uneori – ca în cazul multor cupluri – au existat multe certuri, însă au avut parte și de o mulțime de momente plăcute împreună. El a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu alcoolul și drogurile pe durata căsătoriei lor, însă nu a fost niciodată pus sub acuzare”, a completat sursa.

„Brad și echipa lui nu au atacat-o niciodată pe Angelina. Însă în acest moment, echipa lui crede că acțiunile Angelinei și dorința de a depune mărturie este o mișcare calculată pentru ca deznodământul procesului să fie în favoarea ei. Brad se simte din ce în ce mai izolat de copiii lui și este devastat de acest aspect”, a mai precizat o altă sursă.

De altfel, și Maddox, fiul cel mare al fostului cuplu, a depus mărturie la tribunal împotriva tatălui său, în lungul proces de custodie dintre cele două vedete, iar recent a anunțat că-și va schimba numele. A renunțat la numele de familie al tatălui său și al păstrat doar pe-al mamei. Se va numi de acum doar Maddox Jolie.

„Maddox a depus mărturie ca adult în disputa cu privire la custodia copiiilor și nu a fost deloc îngăduitor în ceea ce îl privește pe Brad Pitt”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. „Deja el nu mai folosește Pitt ca nume de familie în documentele care nu sunt legale și folosește numai Jolie. Maddox vrea să își schimbe legal numele de familie pentru a fi numai Jolie, însă Angelina nu este de acord cu acest lucru”.

În 2016 au apărut unele știri cu privire la un incident care a avut loc în Brad Pitt și Maddox în timpul unei deplasări cu avionul privat al familiei, incident care a avut lor în fața Angelinei Jolie și a celorlalți copii ai cuplului. Pitt a fost atunci investigat de autoritățile americane pentru presupus abuz asupra minorilor, însă a fost declarat nevinovat.

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul Mr. and Mrs. Smith, din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie și 12 ani de relație. Ei au împreună șase copii, trei biologici și trei naturali: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

Citește și:

Cum s-au cunoscut Cristina Ich cu Alex Pițurcă și cum e relația lor: „A fost dragoste la prima vedere”

Top 5 greșeli în post care duc la îngrășare! Carmen Brumă îți spune cum să procedezi ca să nu iei deloc în greutate în Postul Paștelui