Dan Bittman a făcut clarificări referitoare la despărțirea lui de Liliana Ștefan. Solistul trupei Holograf a declarat că el și mama copiilor lui s-au despărțit încă de acum patru ani și că nu mai locuiesc în aceeași casă de un an. Au rămas o vreme sub același acoperiș, de dragul copiilor. Însă, în urmă cu 12 luni, artistul a decis să părăsească căminul conjugal și s-a mutat într-un apartament cu chirie, mulți fiind de părere că a făcut acest pas pentru că ar fi început o relație cu mult mai tânăra actriță, Monica Odagiu.

”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a spus Dan Bittman, în emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai de la Kanal D.

Bittman nu doar că a vorbit despre relația lui cu Liliana, dar a vorbit și despre alte femei celebre care i-au trecut prin pat.

La scurt timp după ce Bittman a confirmat despărțirea de partenera lui, Liliana a avut prima reacție și a făcut un anunț pe rețelele de socializare. Ea a luat o decizie neașteptată, la vârsta de 50 de ani, după ce s-a despărțit de Dan Bittman, cu care a petrecut 25 de ani din viața ei. Mai exact, ea a mărturisit că în ultimele 12 luni de când Bittman a plecat de acasă, s-a concentrat mai mult pe ea și a reînceput să facă lucrurile care îi plac și le pusese pe pauză, cum ar fi faptul că își continuă studiile și e din nou studentă. A povestit cum au fost emoțiile studentului care trece prin examene, precum și satisfacția pe care a avut-o când a obținut rezultate foarte bune.

„Dragi prieteni (si urmaritori :-)), vreau sa scriu azi despre pasiune. Dar inainte de asta cred ca ati observat ca nu prea postez decat atunci cand am ceva de spus ce mie mi se pare ca ar fi interesant pentru voi. Din pacate covid ne-a stricat planurile multora dintre noi. Nu m-a ocolit nici pe mine, iar proiectele artistice pentru copii la care am lucrat enorm cu pasiune eu si colegii mei, au trebuit sa fie puse pe hold o vreme. Probabil ca atunci cand va fi posibil vom reveni. De aceea am folosit ultimele 12 luni pentru a consolida si slefui alte resurse personale si activitati pe care le-am lasat deoparte, sperand sa vina si vremea lor candva. Timpul nu a mai avut rabdare, asa ca din nou am urmat pasiunea. Cei care ma cunosc personal indeaproape m-au sprijinit si incurajat, asa ca iata jurnalul de bord: 1.din toamna aceasta sunt boboc anul I la Psihologie si 2. am reusit sa-mi obtin diplomele necesare ca terapeut in terapii complementare ReBalance . Mai multe despre ultima gasiti in site-ul meu: https://www.rebalance.com.ro/.
PS: In curand e gata si un proiect muzical on-line asociat acestui sector, facut tot din pasiune, normal.”, a scris Liliana Ștefan, pe pagina ei de Facebook.

Așa cum era de așteptat, Liliana demonstrează că este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului și preferă să nu-și spele rufele în public. Astfel, ea evită să vorbească despre bărbatul pe care l-a iubit timp de aproape trei decenii și preferă să se concentreze pe viața ei.

Citește și:

Dan Bittman a sărăcit după despărțirea de Liliana Ștefan: „Nu mai am nimic…”

Cum arată meniul de Sărbători al lui Carmen Brumă și 5 sfaturi ca să mănânci bombe calorice fără să te îngrași