După despărțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu se pare că și-ar fi găsit deja un nou iubit. S-a scris că actrița nu se mai ferește și a fost surprinsă în centrul vechi alături de bărbatul misterios, iar aceasta a avut acum prima reacție.

Cristina Ciobănașu radiază și pare mai fericită ca oricând și nu încearcă să ascundă acest lucru. Ea preferă însă să fie discretă când vine vorba despre viața ei personală despre care nu mai vrea să dea detalii. Cu toate acestea, actrița recunoaște că a avut parte de cea mai frumoasă vară din viața ei.

„În prima zi de toamnă eu mă pregătesc de ploi. Nu mi le doresc, pentru că încă sunt cu gândul la cea mai tare vară din viața mea…dar mi-am luat-o așa preventiv ca să nu mă ia viața prin surprindere”, a scris Cristina.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat la începutul lunii februarie printr-un video emoționant că au decis să-și spună „Adio” după o relație de nouă ani. Fanii sperau totuși că se vor mai gândi și vor mai da o șansă relației lor, însă acum lucrurile sunt clare: nu mai există cale de împăcare întrei ei. Și asta, pentru că frumoasa actriță are un nou iubit și pare foarte îndrăgostită. Mai mult, ea nu ezită să se afișeze cu tânărul care i-a furat inima, semn că relația este una serioasă.

cristina sSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Conform celor de la Playtech, noul partener al Cristinei Ciobănașu se numește Alex, iar povestea lor de iubire ar fi început în urmă cu câteva luni de zile. Recent, cei doi au fost surprinși plimbându-se prin Centrul Vechi din Capitală. Actrița și-a sărutat și și-a îmbrățișat partenerul în public, iar acest lucru indică faptul că nu mai vrea să se ascundă.

În plus, cei doi îndrăgostiți au mers împreună la un festival de muzică și s-au fotografiat. Cristina Ciobănașu este cea care a publicat fotografia în mediul online.