alexandru-ciucu-alina-sorescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Dragii mei, nu voiam sa comentez pentru ca, asa cum stiti cu totii, am fost inca de copil un om discret, cu un parcurs serios si m-am tinut departe de scandaluri.


Avand in vedere ca au aparut informatii eronate in presa, este nevoie sa fac o precizare.

La inceputul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el pana la solutionarea in instanta a procesului.


Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum. Le multumesc parintilor mei care sunt alaturi de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de incurajare. Alina Sorescu”, a scris artista pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Alina Sorescu (@alina_sorescu_official)

Remintim că ieri, 3 mai, a fost primul termen de judecată în procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu.

Tot ieri designerului vestimentar a înaintat o ordonanță președințială prin care solicită să obțină domiciliul celor două fetițe ale lor, la el acasă, mai precis la vila din Pipera, unde au locuit cu împreună până la un momententul separării.

xAlina Sorescu și Alexandru Ciucu, partaj dificil. Cum arată palatul conjugal de 500.000 de euro

Acest lucru însemnă faptul că Alexandru Ciucu solicită custodia fetițelor, dar și un program de vizită pentru micuțe.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după 12 ani de mariaj

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România, pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey.

A fost un eveniment grandios, desprins parcă din poveștile cu prinți și prințese. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani), pentru care designerul Casei Regale a deschis proces la Judecătoria Buftea.

Zvonurile divorțului apăruseră de multă vreme în cuplul lor, dar ambii parteneri au negat cu vehemență. Iată că acum totul este oficial, însă separarea se anunță anevoiasă, pentru că la mijloc sunt doi copii și o avere importantă.

Citește și: Primele imagini cu Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, la Judecătorie. A adus un martor din familie

xCum arată fetițele cuplului Sorescu – Ciucu. Suma colosală pe care părinții aflați în divorț o investesc în educația lor

x