Se poate spune că, cel puțin în cazul prințului Harry, aceasta a fost prima lui mare iubire americană: McDonald’s-ul.

Deși locuiau la Palatul Kensington și aveau la dispoziție o gramadă de chefi, unul mai priceput ca altul, prinții William și Harry adorau să meargă la acest fast-food.

”Aveau papile gustative de copii”

Un fost chef al familiei prințului Charles a povestit recent că prințesa Diana obișnuia să-i scoată pe cei doi, sămbătă seara, la un burger.

Darren McGrady își amintește că, la un moment dat, prințesa Diana a venit în bucătăria sa și i-a spus să nu mai pregătească de mâncare, pentru că merge cu copiii la McDonald’s.

Bineînțeles că cheful i-a spus că știe să facă și el burgeri, dar prințesa nu a fost interesată. Atunci, Lady Di i-a spus că, de fapt, prinții sunt interesați de jucăriile care veneau odată cu meniul, așa că burgerii lui nu aveau nicio șansă.

De fapt, prinții adorau cam tot ce ținea de bucătăria americană: devorau pizza, cartofi prăjiți, exact bucatele de care acum, ambii deveniți tătici, se feresc.

”Erau prinți, membri ai familiei regale, dar aveau papile gustative de copii”, a mai povestit fostul angajat al familiei regale.

Revenind la preferința lor pentru McDonald’s, acolo comandau de fiecare dată Big Mac și cartofi prăjiți. Era tratația lor de sâmbătă seara.

Vezi și Kate Middleton dă din casă. Prințesa Charlotte are doar 5 ani, dar deja…

Citește și: