Fiecare avea locul său pe scaun, în sală. Când prințul William și soția sa, Kate, au venit, Meghan Markle și soțul ei, prințul Harry, erau deja așezați. Kate a reacționat, mișcând foarte puțin dintr-o mână și îngânând, mai mult fără voce, un ”bună„. Interesant este că e clar că Meghan l-a salutat pe William, pentru că în direcția lui privește, nu și către Kate.

William răspunde la salut, dar nu și Kate, care îi evită privirea, îndreptând-o în direcție opusă.

Apoi, cele două cupluri pur și simplu s-au evitat, chiar dacă erau la un rând de scaune distanță. Fiecare pereche a preferat să vorbească cu altcineva, fapt care este vizibil din filmări.

Iar după slujbă, din nou nu a existat nicio interacțiune, desi, teoretic, cei patru aveau ce să-și spună, dat fiind că nu s-au mai văzut în această formula de când prințul Harry și soția sa au anunțat că vor să renunțe la îndatoririle regale și să fie independenți financiar.

Pentru cine mai avea îndoieli că între aceste două cupluri a intervenit o ruptură, iată cea mai bună dovadă că aceasta e reală.

Lăsând la o parte interacțiunea dintre Kate și Meghan, sau mai degrabă lipsa acesteia, ambele ducese au arătat ireproșabil. Meghan a venit îmbrăcată într-o rochie de un verde crud, cu o capă care a prins-o de minune, iar Kate a optat pentru roșu, și ea purtând o pălărie. Mai ales Kate a afișat o imagine foarte sobră, aproape gliacială. O frumusețe rece, după cum a observant presa britanică.

Kate Middleton și prințul William, aspru criticați de fani: „Arată dureros. Nu aşa îţi întâmpini fratele când îl vezi pentru prima dată…”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Vezi și Meghan Markle și prințul Harry, cu ochii în lacrimi, de fericire, în urma unui gest la care au fost martori VIDEO

Citește și: