E un artist foarte ocupat. Are concerte pe bandă rulante și filmări, dar își face timp și pentur rolul de tătic. Așa s-a întâmplat și duminică, când Ștefan Bănică a fost surprins pentru prima dată alături de fiul său cel mic. El și Lavinia au mers cu mezinul la un restaurant din zona Icoanei, potrivit, click.ro, iar Ștefan Bănică este pur și simplu topit după micuț. Acesta l-a ținut mai tot timpul în brațe și a avut mare grijă de el, imaginile cu cei doi fiind adorabile.

 

Foto.click.roSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Ștefan Bănică Junior, în vârstă de 51 de ani, are trei copii. Radu Ștefan este fiul său cel mare, rezultat din povestea de dragoste pe care a artistul a trăit-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu Andreea Marin, Ștefan Bănică Junior are o fiică, Violeta. Alexandru, fiul cel mic al artistului, a venit pe lume anul acesta, și este rezultat al mariajului pe care îl are cu Lavinia Pîrva.

Artista a ținut totul secret și a vorbit deloc despre sarcină cât timp a fost însărcinată. Cel care a anunțat că vor deveni părinți a fost tot Ștefan Bănică.   Artistul a făcut dezvăluit fericita veste, în decembrie,  pe scena Sălii Palatului, unde a susținut un concert.

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de  aproape șase ani și se iubesc ca doi adolescenți. Ei au început o relație la scurt timp după ce artistul a divorțat de Andreea Marin, iar în 2017 s-au căsătorit, în mare secret, în Bulgaria, la Balcic.

 

Vezi mai multe imagini cu mezinul lui Ștefan Bănică aici.

Citește și: