Cristina Ich a adus pe lume un băieţel complet sănătos, în urmă cu câteva săptămâni, iar de atunci viaţa ei şi a lui Alex Piţurcă s-a schimbat. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi se bucură de momentele petrecute în trei.

cristina-ich-si-baietelul-ei-1-575×1024SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Bruneta,  supranumită „Angelina Jolie de România” a publicat un filmuleţ emoţionant pe Instastory unde a pus o poză cu partenerul ei de viaţă, Piţi Jr, care stă întins în pat în timp ce îl strânge pe micuț la piept, cu foarte multă dragoste. Deși Cristina acoperă cu degetul fața bebelușului, în cele din urmă a mai urcat o poză în care micuțul se vede și mai bine.   „Nu m-am putut abține, măcar să se vadă. Seamănă cu mine”, a scris Cristina.

Vedeta a dezvăluit că bebelușul este așa cum se aștepta. Are trăsături foarte fine și dulci, iar numele Noah Alexandru i se potrivește mănușă. Mai mult, ea a ținut să precizeze că bebelușul ei a primit nota 10 la naștere, deși multe femei o criticau și îi spuneau că o să iasă subnutrit pentru că e prea slabă. De altfel, Cristina a mărturisit că a reușit să treacă peste problemele cu care s-a confruntat după naștere cu ajutorul părinților ei, care au fost alături de ea zi de zi, dar și cu cel al lui Alex.

Cristina ICH a devenit mămică pentru prima dată vineri, pe 25 octombrie. Ea a dus pe lume un băiețel perfect sănătos, acesta fiind primul copil al ei și al iubitului său, Alex Pițurcă.

Citește și: