Asta pentru că micul Archie era îmbrăcat precum tatăl său, cu 35 de ani în urmă, atunci când prințesa Diana a coborât cu el în brațe din avion, aterizând în Aberdeen.

La fel ca tatăl său, acum 35 de ani, Archie e îmbrăcat în alb și poartă o căciulă cu moț. E modul în care Meghan Markle îi spune subtil, soțului ei, ”Te iubesc”, un omagiu adus deopotrivă acestuia, cât și răposatei sale mame.

O ținută similară a purtat Harry în ianuarie 1985. Avea atunci aproximativ aceeași vârstă pe care o are fiul său acum.

Meghan Markle a dovedit astfel, încă o dată, că este omul detaliilor. Alegerea outfitului nu este o coincidență din moment ce, recent, când soțul ei a împlinit 35 de ani, a publicat pe o rețea de socializare mai multe poze cu acesta. Printre instantanee se află și cel în care e îmbrăcat astfel, ținut în brațe de mama sa.

 Pentru Archie este o zi importantă, el devenind astfel cel mai tânăr membru al familiei regale care este luat într-un turneu peste hotare.

Ducii de Sussex și fiul lor au început astăzi un turneu de zece zile în sudul Africii, care va include şi destinaţii emblematice vizitate de prinţesa Diana. În timpul aceui turneu, Meghan va face un gest rar, urmând să doneze copiilor infectați cu HIV haine și jucării noi, primite în dar de Archie.

Citește și: