Antrenorul de fotbal de la Universitatrea Craiova și-a părăsit soția pentru o altă femei, care deja ar fi însărcinată în trei luni cu copilul lui. Vestea a uimit pe toată lumea, iar cel mai șocat a fost fiul lui cu Anamaria, Laurențiu Jr. Micuțul a devenit foarte trist și chiar a fost văzut plângând în public după tatăl lui.

Chiar și Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Junior este ca o umbră de când tatăl său a plecat de acasă. Mai mult, la scurt timp după ce a anunțat Reghe divorțul, fiul lui a scris pe Instagram „ai murit pentru mine”. Cu toate acestea, Laurențiu încearcă se se apropie de fiul lui și a participat la o petrecere alături de el. Mai exact, Laurențiu Reghecampf și-a revăzut fiul, de Halloween. Cei doi s-au fotografiat zâmbitori, alături de Luca, celălalt fiu al lui Reghe, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, care a venit și el să-și susțină fratele.

Anamaria a apus că așteaptă ca soțul ei să reia legătura cu copilul său, să participe la meciurile sale, pentru că Bebeto este foarte afectat și se simte singur.

anamaria-prodan–nervoasa–reactie-dura-la-adresa-lui-reghe-pleaca-nimic-nu-ma-opreste-trecerile-mele-de-la-inger-sau-demon-sunt-fulgeratoare_93404300SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

În urmă cu câteva săptămâni, Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț. El i-a cerut soției sale să renunțe la numele lui. Antrenorul de fotbal locuiește la Craiova alături de noua lui iubită care este însărcinată.

Anamaria Prodan a dezvăluit în emisiunea lui Măruță că s-a simțit trădată de soțul ei și din acest motiv între ei nu mai există cale de împăcare.

„Pentru mine nu mai e loc de întors, nu mai e loc de nicio împăcare. Mama l-a iubit pe Reghecamp atât de mult, spuneam că zici că el e fiul tău, nu eu, dar eu trădarea nu pot să o iert. Pentru mine nu mai e cale de împăcare”, a continuat ea, recunoscând că nu ar putea trece peste această infidelitate.

Deși a fost târâtă într-un scandal pe care nu și-l dorea, Ana nu îi dorește răul bărbatului care i-a fost și îi este, pentru încă puțin timp, soț: ”Îmi doresc să continue drumul pe care i l-am dat. Alături de mine a ajuns cel mai tânăr antrenor care a ajuns în finala Champions League de Asia”. Tocmai din acest motiv, când se gândește la cariera lui, recunoaște:”Îmi doresc să se ridice pentru că este în genunchi”.

Privind spre viitor, Anamaria spune că este un om sensibil, care are nevoie de afecțiune, dar și că nu va mai avea o relație cu un bărbat din România: ”Nu o să fie român niciodată. Vreau să mă îndepărtez și să plec de aici cu amintiri frumoase”.