Cântăreața Jo a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini de la ziua ei, iar în una din fotografii apare și Gina Pistol cu Smiley. Vedeta Antena 1 îl ține pe iubitul ei de gât, iar cei doi sunt foarte frumoși împreună.

 

Recent, juratul de la Vocea României a mărturisit într-un interviu exclusiv  pentru revista Unica că într-adevăr el și Gina Pistol au o relație.

Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult (râde). Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea. – a declarat, în exclusivitate, Smiley în Revista Unica.

Gina Pistol nu s-a ferit până acum să recunoască că este foarte fericită alături de artist și speră ca cei doi să devină părinți, însă niciodată nu a spus clar cu nume și predicat că Smiley este omul care o face fericită. Mai mult, cei doi au planuri mari de viitor, vor să facă nunta și își doresc să devină părinți. Cel puțin Gina a declarat de mai multe ori că își dorește foarte mult un copil. Astfel, într-un nou interviu pentru tabloidul Cancan, Gina a dezvăluit că așteaptă să fie cerută în căsătorie și că va vrea să ia numele iubitului ei, după ce vor merge în fața altarului. Astfel, îndrăgita blondă se va numi Maria, dacă se va căsători cu Smiley.

Citește și: Gina Pistol, primele declarații despre povestea ei de iubire cu Smiley: „Sunt împlinită. Eu sunt…’

Gina Pistol își dorește să devină mamă

„Dacă bărbatul meu mă cere de soaţă, înseamnă că o să-i port numele. Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simţul umorului. Sunt mai glumeaţă de fel. Tot timpul fac glume… mai tâmpite, mai puţin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională, a spus Gina Pistol.

De altfel, în urmă cu ceva timp și Andrei Ștefănescu a dat-o de gol pe Gina că are planuri mari cu Smiley, pe care vrea să-l facă tătic.

„Ea este o fată care este îndrăgostită, se simte pe ea şi este un moment foarte important în viaţa ei, simt că îşi doreşte să facă un copil. Noi aveam acces la telefoane. Îţi dai seama după cum priveşte telefonul, era mai mult cu partenerul, decât cu noi. Asta înseamnă foarte mult, pentru că sunt persoane care, nefiind căsătorite, sunt atente cu persoanele alea. Când îi scrii în permanenţă, asta înseamnă că din sufletul tău pleacă foarte multă dragoste. Am văzut-o vorbind despre copil, îşi doreşte să facă copil, a venit şi vremea ei. Acum am văzut-o vorbind despre nuntă, ceea ce înseamnă că e o femeie iubită, o femeie matură, care nu se mai aruncă imediat. Eu cred că este ceva foarte serios între ei, dar eu cred că nunta bate la uşă… Copilul nu poţi să ţi-l plănuieşti, e mai greu cu el…nunta e aşa’, a spus Andrei Ştefănescu la Antena Stars.

Citește și: