Lavinia este o femeie fericită și împlinită. Are o familie foarte frumoasă alături de Ștefan, are o carieră de succes și și-a îndeplinit visul de a deveni mamă. Pe 13 mai anul trecut a venit pe lume primul ei copil și al lui Ștefan. Alexandru i-a schimbat foarte mult viața, iar artista este recunoscătoare pentru tot ce are.

 

Motivul pentru care Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva s-au căsătorit în BulgariaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Artista și Ștefan Bănică vor însă să fie discreți și să-și țină fiul departe de lumina reflectoarelor, fapt pentru care sunt destul de zgârciți cu pozele cu fiul lor, căruia nu i-au arătat fața până acum. Spre deliciul fanilor, artista a postat recent o nouă imagine cu Alexandru, care a împlinit în luna mai un anișor. Acesta s-a făcut băiat mare, blonduț și grăsuț stă cuibărit bine în brațele mamei sale. „Minunea vietii mele este el” , a scris Lavinia la imaginea cu fiul ei.

 

„ Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur,mult mai viu și mai autentic.Viata acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viața alt sens. Ador diminețile în care îmi zâmbesti cu cei doi dințișori de iepuraș, ador fiecare zi pentru că mă surprinzi spunând sau făcând ceva nou.A dor serile cu tine,ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate! Ador viața alături de tine! La mulți ani suflet curat și îti multumim ca ne-ai ales pe noi sa-ți fim părinți! Te iubim!
Mama și Tata”, a fost mesjaul postat de Lavinia pe rețelele de socializare când fiul ei a împlinit un an. .

 

Citește și: