Prinţul Nicolae şi soţia lui au devenit părinţi în urmă cu o lună, iar acum au prezentat-o tuturor pe frumoasa lor fiică. Cei doi, alături de superba lor fiică, au fost protagoniștii unui pictorial inedit într-o revistă franceză.

Nepotul regelui Mihai radiază de fericire. În urmă cu o lună anunța pe rețelele de socializare că a venit pe lume fetița lui și Alinei, iar acum acesta a publicat prima poză cu fetița lui, ce apare pe coperta revistei franceze „Point de Vue”, într-un pictorial exclusiv. În imagine apar cei doi, în timp ce micuța doarme în brațele mamei ei, Alina de Roumanie.

„Multumesc mult Point de Vue! Primele poze cu fiica noastră Maria în acest număr”, a scris fostul principe la imaginea cu coperta revistei.

Merci beaucoup Point de Vue!
Primele poze cu fiica noastră Maria în acest număr.

Posted by Nicolae al Romaniei on Wednesday, December 2, 2020

Avem bucuria să va facem cunoștință cu fiica noastră, Maria-Alexandra!

Credits: David Nivière

Posted by Nicolae al Romaniei on Wednesday, December 2, 2020

Fetița este primul copil al lui Nicolae și al Alinei, s-a născut pe 7 noiembrie 2020 la spitalul Polizu din București și a primit numele de Maria-Alexandra. Ea a venit pe lume la doi ani de la nunta lor de vis, ce a avut loc la Sinaia.

“Sunt foarte bucuros să vă anunţ naşterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea, Alina-Maria, şi fetiţa noastră sunt perfect sănătoase. Regele Mihai, bunicul meu, ne ocroteşte.”, a fost anunțul fostului principe imediat după ce s-a născut fiica lui.

Acesta nu este primul copil al nepotului regelui Mihai. El mai are un copil dintr-o relaţie anterioră, cu Nicoleta Cîrjan, o fetiţă în vârstă de patru ani numită Iris. Nașterea ei a iscat un mare scandal și familia regală a decis excluderea lui Nicolae din linia de succesiune şi retragerea titlului de principe, care îi fusese atribuit în anul 2010. Nicolae era, pe atunci, al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta. Cu toate acestea, după mai multe teste de paternitate, el și-a recunoscut recent fiica, precizând că va avea grijă de fiica lui și se va asigura că acesteia nu-i va lipsi nimic.

Citește și:

La 7 ani de la moartea lui Paul Walker, fiica lui a făcut publică o imagine nemaivăzută cu tatăl ei

Tily Niculae, la un pas de divorț. Actrița povestește sincer prin ce a trecut