Deea Maxer și fetița ei au fost externate din spital, iar artista a publicat pe contul de socializare, prima imagine cu Maysa, alături de care a scris un mesaj emoționant.

Soția lui Dinu Maxer, care a născut la maternitatea Bucur,  a scris un mesaj pe contul de socializare și le-a prezentat-o tuturor pe noua membră a familiei. „Ea este Maysa noastră!Vă facem cunoștință cu scumpa noastră fetiță! Ieșirea din spital a fost una emoționantă iar acasă ne-au așteptat multe surprize ”, a scris Deea Maxer pe reţelele de socializare.

Nașterea nu a fost tocmai ușoară pentru Deea Maxer, iar în timpul cezarianei au apărut mici complicații, după cum a declarat soțul artistei.

„Ieri a venit pe lume fetita noastră MAYSA MARIA MAXER!  Chiar daca cezariana a fost programată (initial pe 21, ca apoi doamna doctor sa o mute pe 18) , ea a ales să vină putin mai devreme…asa ca a fost o noapte pe care nu o voi uita niciodată!!! „S-a rupt apa” la 2:30, contractiile s-au accentuat, noi doream sa o asteptam pe doamna doctor care ateriazase la 1 noaptea de la un congres, operatia a fost o provocare din cauza varicelor interne ale Deei care sangerau incontinuu… Am stat langa Deea pe toată perioada operatiei…peste o oră jumatate…trecând prin emotii de nedescris!”, a  mărturisit Dinu.

„Deea e bine, Maisa e foarte bine. Suntem extenuați. Poți să faci pregătiri, viața face cum vrea ea”, a declarat Dinu Maxer la Kanal D, la scurt timp după nașterea Maysei.

Deea și Dinu Maxer  mai au un băiețel, pe Andreas, în vârstă de 8 ani, însă își doreau foarte mult să fie și părinți de fetiță.