Cabral i-a ținut pe fani la curent cu tot ce se întâmplă cu Andreea în sala de nașteri, postând pe rețeaua de socializare Facebook, mesaje care mai de care mai amuzante. În urmă cu câteva minute, el a făcut publică și prima imagine cu fetița lor, fotografia fiind extrem de emoționantă, pentru că micuța abia venită pe lume își ține tatăl de deget.

„Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum).
În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim!!! În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată…Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea”, a scris Cabral.

Andreea Ibacka a născut  pe 4 decembrie o fetiță perfect sănătoasă. Micuța s-a lăsat mult așteptată, iar Cabral a fost cel care a făcut anunțul, punând o imagine cu frumoasa lui soție de la maternitate, chiar înainte să intre în sala de nașteri. Andreea a ales să nască pe cale naturală și a avut emoții destul de mari pentru că micuța a venit mai târziu cu două săptămâni, față de data estimată de medici.

Citește și: