Până la 42 de ani, Elena Băsescu a acumulat câteva job-uri în CV: fost fotomodel, fost europarlamentar (2009-2014), antreprenor, fost angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale, consilier parlamentar la Comisia de Afaceri Europene din Camera Deputaţilor (2021), fostă soție, dar mamă full time pentru trei copii.

De la începutul lui 2023, mezina lui Traian Băsescu a mai adăugat un job în curriculum vitae, căci a intrat în echipa Aleph News, trustul de presă deținut de Adrian Sârbu. Potrivit ziare.com, prima zi de muncă a Elenei a fost 4 ianuarie, iar ca atribuții EBa ar avea redactarea știrilor, nu prezentarea lor pe post. Și iată că, după două luni de acomodare, fiica cea mică a fostului președinte al României a publicat pe Instagram și prima imagine cu ea la muncă, în fața laptop-ului.

EBa apare la birou, îmbrăcată în negru, machiată discret, concentrată asupra laptop-ului și cu legitimația de presă la vedere. În centrul fotografiei se află însă un superb buchet de lalele albe, pe care cel mai probabil bruneta l-a primit de Mărțișor.

elena-basescu-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Elena Băsescu are trei copii

Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a fost căsătorită patru ani cu Bogdan Ionescu, alias Syda. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi au un băiețel și o fetiță, Sofia Anais (născută pe 1 septembrie 2013) şi Traian Junior (născut pe 31 ianuarie 2015), care locuiesc cu mama lor. EBa mai are o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată. Bogdan Ionescu și-a refăcut și el viața cu Sheila Giafer. S-au căsătorit în octombrie 2020, iar în ianuarie 2022 a venit pe lume fiica lor.

Citește și: Elena Băsescu și-a sărbătorit băiatul. Traian Junior a împlinit 8 ani și seamănă leit cu mama lui

Citește și: Elena Băsescu, transformată radical la sala de sport și în cabinetul esteticienilor: „Zici că ești un personaj din tablourile lui Gauguin”