Cameron Diaz a devenit mamă pentru prima dată la 47 de ani. Îndrăgita actriță a dezvăluit pe Instagram că ea și soțul ei Benji Madden (40 de ani)  și-au mărit familia și au devenit părinții unei fetițe, după care sunt topiți. Ei au mărturisit că și-au numit fetița Raddix, dar nu vor face publice imagini cu ea pentru că vor să o protejeze cât mai mult.

„Suntem atât de fericiți, binecuvântați și recunoscători să începem acest deceniu anunțând nașterea fiicei noastre, Raddix Madden. Ne-a cucerit imediat inimile și ne-a completat familia.Deși suntem încântați să împărtășim cu voi această veste, avem un instinct puternic de a proteja intimitatea micuței noastre. Așadar, nu vom posta fotografii și nici alte detalii, în afară de faptul că este foarte foarte drăguță. Unii ar spune chiar RAD (n.r. radiantă)’, a continuat anunțul lui Cameron Diaz și al soțului ei.

De atunci, Cameron a evitat să apară în public, însă recent paparazzi au surprins-o în timp ce pleca din casa unei prietene, în Los Angeles,  cărând ceva ce pare a fi un cadou pentru bebelușul ei.

Nemachiată și cu cearcăne, probabil din cauza nopților pierdute din cauza bebelușului, Cameron pare extrem de relaxată și de fericită. Viața de mămică casnică se pare că îi priește.

Raddix este primul copil al lui Cameron Diaz și Benji Madden, care s-au căsătorit pe 5 ianuarie 2015. În ultimii ani, Diaz s-a retras din cinematografie, ultima sa apariție fiind în anul 2014, în filmul „Annie’, iar imaginile cu ea au fost tot mai rare. Ultima oară a fost fotografiată în noiembrie 2019. Cameron și Benji au apelat la o mama surogat, iar cea care le-a adus fetița pe nume este nimeni alta decât Nicole Richie, buna prietenă a actriței, dar și cumnata ei. Nicole este căsătorită din 2010 cu Joel Madden, fratele geamăn al lui Benji.